Oslo Pix Filmfestival 2024

Et lyselilla øye på en veldig neongul bakgrunn.

Hele programmet og alle billetter til sensommerens vakreste eventyr, Oslo Pix Filmfestival, er i salg nå!

Kjøp billetter til Vegas visninger HER.

Årets program er stappfullt av filmer fra Cannes, norske filmer og spennende arrangementer både utenfor og inne i kinosal. Mandagen blir det norgespremiere på ARMAND av Halfdan Ullman Tøndel med Renate Reinsve i hovedrollen, før resten av uken fylles med både små og store kvalitetsfilmer, samtaler, konsert og fester.

Oslo Pix Filmfestival er til for alle som trekkes mot originale og grensesprengende fortellinger, om det er gjennom eksklusive førpremierer eller tidløse klassikere. Festivalen løfter frem den nordiske filmen med konkurranseprogram for fiksjon og dokumentar. Oslo Pix Filmfestival holder til på Grünerløkka, men er en festival for hele hovedstaden. Festivalen går av stabelen for 7. gang fra 26.08 - 01.09. 2024.

Kjøp festivalpass og få fri inngang til alle filmer under festivalen: KJØP FESTIVALPASS HER.

Om festivalpasset:
Med festivalpasset kan du se så mange filmer du vil under årets festival! Det er kun 150 tilgjengelige festivalpass.
Festivalpasset er personlig og gir fri inngang til alle filmer under festivalen, og billetter må løses ut i forkant av hver enkelt forestilling. Det tas forbehold om at forestillinger kan bli utsolgt, så det er lurt å være ute i god tid. Det er kun mulig å ta ut én billett per forestilling.