Vega scene

A House Made of Splinters1 t. 27 min.

A House Made of Splinter

FORESTILLINGERFilmen med det største hjertet, de tyngste tårene og de mest sjelsettende scenene om medmenneskelighet og håp. A House Made of Splinters er den store festivalvinneren dette året, med hovedpris på både Sundance, Gøteborg og CPH:DOX.

 

POSTER_21x30_RGB.jpg I den krigsslitte og fattige delen av Øst-Ukraina, finnes det en trygg havn for barn som har foreldre som sliter med å ta vare på sine egne barn. I et hus laget av tre-rester følger vi tre barn som venter på sin skjebne - vil de flytte tilbake til sine familier, få et nytt hjem eller havne i et barnehjem? En gruppe dedikerte sosialarbeidere gir barna små øyeblikk av gleder og et pusterom der man fortsatt kan få lov å være et barn. Dette er en oppfølger til Simon Lereng Wilmonts. The Distant Barking of Dogs (2017), som gir et unikt innblikk i langtidsvirkningene og konsekvensene av krig i et samfunn som er under stadig press, og hvordan dette påvirker de mest sårbare. 

SPESIALVISNING lørdag 15. oktober kl 16:00 - Introduksjon fra lyddesigner og Oscar-vinnende foley-artist Heikki Kossi (Finland) 
 

 

Originaltittel

Regi Simon Lereng Wilmont
Språk russisk/ukrainsk
Produksjonår 2022

Skuespillere

Sjanger

Spilletid 1 t. 27 min.

Nasjonalitet Danmark

Aldersgrense med begrunnelse