Vega scene

Fragments from Heaven
Fragments_from_Heaven

FORESTILLINGERMidt ute i den forblåste marokkanske ørkenen er en gruppe nomader, en forsker og en businessmann på desperat jakt etter steiner. Steiner de håper kan endre livene deres. Fragments From Heaven er en delikat og visuelt slående poetisk skildring om ørkenens skjulte skatter, søken etter et bedre liv og svar på de store spørsmålene. Den marokkanske ørkenen har nylig opplevd flere store meteorregn, dette har etterlat noen himmelske steiner strødd utover det tørre landskapet.

Fragments_from_Heaven-897113475-mmed.jpg

Fragments from Heaven forteller historien om Mohamed, en nomade i femtiårene som lever med sin familie i et telt på utkanten av den østlige marokkanske ørkenen. For å endre de vanskelige levekårene for hans hans familie, bestemmer han seg for å jakte etter meteorittfragmenter. Samtidig følger vi vitenskapsmannen Abderrahmane som er avhengig av at disse fragmentene kan hjelpe hans forskning på opprinnelsen til jorden og livet. 


SPESIALVISNING fredag 14. oktober kl 18.00 - Samtale mellom 2 steinelskere og en meteoritt-spesialist rundt steiners plass i film, i kunsten og som objekt.
 

 

Originaltittel

Regi
Språk
Produksjonår

Skuespillere

Sjanger

Spilletid

Nasjonalitet Frankrike / Marokko

Aldersgrense med begrunnelse