Vega scene

Polaris
Polaris

FORESTILLINGERPolaris bringer oss til ytterkantene; en splittet familie med hver sin skjebne, på hver sin side av kloden. Den ene forlatt til ensomheten alene i Arktis, den andre dømt til et ulykkelig liv i fengsel, fanget av gatelivet og dop. Polaris er en historie om to søstre og to sterke kvinner i møte med hver sin kontrastfylte bane i livet som også forsøker finne tilbake til hverandre.

Captura+de+pantalla+2022-05-06+a+las+20.08.30.png Filmen, som hadde sin eksklusive premiere under årets Cannes, og har så langt hatt en fantastisk reise. En utrolig vakker film, laget så og si helt på egenhånd av den talentfulle regissøren, fotograf og klipper Ainara Vera, viser oss familiedynamikkens hardtslående tosidighet. Tross omvendt diametrale personligheter og forutsetninger for å forstå hverandres liv eksisterer en kjærlighet og respekt som ofte kan være veldig vanskelig å spore opp.

SPESIALVISNING torsdag 13. oktober kl 20:45 - Samtale med regissør Ainara Vera (Spania)

SPESIALVISNING søndag 16. oktober kl 20:45 – Forfatterinroduksjon: Et essay av den norske forfatteren (TBA) blir lest høyt før visningen + samtale med regissør Ainara Vera (Spania)

 

 

Originaltittel

Regi
Språk
Produksjonår

Skuespillere

Sjanger

Spilletid

Nasjonalitet Frankrike / Grønland

Aldersgrense med begrunnelse