Vega scene

Vega Ung Teater

På Vega skal unge få være med å skape, bidra, mene og bestemme. Derfor har vi Vega Ung Teater, et gratis tilbud for deg som er over 16 år og interessert i teater.

Vega Ung Teater lager teaterforestillinger som egne versjoner av profesjonelle stykker som iscenesettes på Vega. Ungdommene som er med jobber i et kreativt team og kan være alt fra skuespiller på scenen, bestemme kostymer, lage musikk, scenografi- eller annet du har lyst til å bidra med. Vega Ung Teater møtes hver torsdag fra kl. 16:30-19.

Følg Vega Ung Teater på Instagram

 

VIL DU VÆRE MED I VEGA UNG TEATER HØSTEN 2022?   

Er du mellom 16-25 år og vil lære mer teater og ny dramatikk? Har du lyst til å prøve deg som regissør eller har du en skuespillerspire i magen? Spiller du egen musikk og ønsker å komponere for teater? 

Tilbudet krever ingen erfaring og vi søker nettopp deg!   

Til «Robin Faller dekonstruert» har vi ledige plasser til unge 4 regissører, 24 skuespillere og musikere i alderen 16-25 år. For å være med, må du sende et kort motivasjonsbrev til ak@vegascene.no. Frist for å melde seg på er den 2. september 2022. 

Det er en forutsetning at du kan delta på prøvene. Prøvene foregår på Vega Scene hver torsdag fra kl. 16:30-19:00 (med unntak av skoleferier) og oppstart er den 8. september 2022. I tillegg vil det være helgeprøver med teknisk gjennomgang fra kl. 11:00-18:00 den 25. september, 5. og 6. november. Forestillingene spilles den 6. november kl. 17:00 og 19:00. Prosjektet avsluttes med premierefest hvor vi spanderer pizza. 

Blir du med i Vega Ung Teater vil du få erfaring og lære om teaterregi, ny dramatikk, konseptutvikling, skuespillerteknikk, musikkbruk i teater og teaterproduksjon- i tillegg til å ha det gøy!

Vega Ung Teater er et aktivitetstilbud for alle mellom 16-25 år og er støttet av Bufdir. Det er gratis å delta. Har du spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt: ak@vegascene.no Vi håper å høre fra deg. Del gjerne dersom du vet om noen som kan være interessert.


 

Vega Ung er støttet av Barne- ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir), Norsk Filmklubbforbund er samarbeidspartner. Tilbudet ble utviklet med tilskudd fra Sparebankstiftelsen DnB, og har gjennomført ferieprogram med støtte fra Oslo Kommune.

Bufdir.pngOslo-logo-sort-RGB.png

nfk logo.jpg