Vega scene

Vega Ung Film

På Vega skal unge få være med å skape, bidra, mene og bestemme. Derfor har vi Vega Ung Film, et tilbud for deg som er over 16 år og interessert i film. Det er gratis å være med.

Er du mellom 16-25 år og ønske å sette opp egne kinovisninger i høst? 

Vega Ung Film (VUF) er en filmklubb for deg mellom 16-25 år på Vega Scene. Vi er på utkikk etter deg som har lyst til å være med i kurateringsgruppen som setter sammen kinoprogrammet til VUF denne høsten. Vi tilbyr et spennende, inspirerende og lærerikt miljø for filminteressert ungdom som har lyst til å utforske nye sider av filmverden. 

Kurateringsgruppen møtes hver tirsdag kl. 17:30-19:30 og har oppstart 30. august. 

Er du interessert? Meld deg på til eleonora@vegascene.no. Legg gjerne ved et kortfattet motivasjonsbrev om hvorfor du har lyst til å være med. Tilbudet er gratis og det er begrenset antall passer.

Følg Vega Ung Film på Instagram for oppdateringer om program.

Visningene er åpne for alle, og det koster kun kr. 25,- for filmklubbmedlemskap pr semester. Deretter betaler man kun kr 25,- pr filmvisning.

 

Vega Ung er støttet av Barne- ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir), Norsk Filmklubbforbund er samarbeidspartner. Tilbudet ble utviklet med tilskudd fra Sparebankstiftelsen DnB, og har gjennomført ferieprogram med støtte fra Oslo Kommune.

Bufdir.png

nfk logo.jpg