Vega scene

Tilbud til barn og unge

På Vega skal unge få samme kvalitetsprogram som de voksne, i tillegg til å være med å skape, bidra, mene og bestemme. Vega Scene har flere tilbud til barn og unge, for de aller minste ned i 2 års alder, til unge voksne opp til 25 år.

 

Voksenfri_NYE farger-03.pngVOKSENFRI er et etter skoletid-tilbud hver tirsdag på Vega Scene, for deg mellom 9-15 år. Her leker vi oss med spennende filmklubb- og teateraktiviteter.

Les mer om VOKSENFRI her.

 

VEGA UNG .pngVEGA UNG FILM (16-25 år) består av en kurateringsgruppe som setter opp sitt eget kinoprogram. Visningene er åpne for alle, men du må være mellom 16 og 25 år for å være en del av kuratorgruppen.

Les mer om VEGA UNG FILM her.

 

Vega Ung nytt.pngVEGA UNG TEATER lager teaterforestillinger som egne versjoner av profesjonelle stykker som iscenesettes på Vega. Ungdommene som er med jobber i et kreativt team og kan være alt fra skuespiller på scenen, regissør, bestemme kostymer, lage musikk, scenografi- eller annet du har lyst til å bidra med.

Les mer om VEGA UNG TEATER her.

 

Knøttekino  Fargesprak.pngKNØTTEKINO viser film på barnas premisser. Konseptet er skreddersydd for barn i alderen 2 - 5 år; med dempet lyd og belysning og kortere filmer. Knøttekino er i Salongen, og vi tilrettelegger med sofaer, tepper, puter og stoler slik at ALLE kan sitte, ligge ned og slappe av eller bevege seg rundt.

Se programmet for KNØTTEKINO her.

 

Skoleheader.pngVega Scene har også tilbud til skoleklasser eller organiserte fritidstilbud. Ta kontakt for å avtale matinévisninger til reduserte priser for grupper. Til noen av visningene har vi undervisningsmateriell med for- og etterarbeid, introduksjoner før visning eller samtaler i etterkant tilgjengelig.

Les mer om skoletilbudet her.