Vega scene

Informasjon om smittevern på Vega Scene

Det er dessverre på tide å dra fram broderiet til sjefen igjen. Vi bretter opp ermene, finner frem desinfisering, munnbind og tonnevis med kluter når de nye restriksjonene trer i kraft.

Billettene er få. Avstanden er stor. Gleden ved å kunne holde åpent er aller størst. Vi er så glade for at vi fortsatt kan være et rom for fantasiflukt, særlig nå som virkeligheten er så uendelig grå.

Styresmaktene mener at kultur er en trygg arena dersom man har redusert kapasitet og økt avstand. Forestillingene fremover går som planlagt, men er tilpasset de nye smittevernsrestriksjonene som trer i kraft onsdag 15. desember.
Bøttekottet er fylt med såpe, kluter og desinfeksjon og de ansatte har tydelige instrukser for smittevern. Saler og kontaktflater sprayes daglig med en ULV fogger som hindrer bakterier og virus i å feste seg.

For å kunne fortsette å være åpne samt være en trygg arena ber vi deg følge disse retningslinjene når du besøker oss:

  • Er du syk eller i karantene? Bli hjemme.
  • Bruk munnbind hvis du ikke kan holde meteren. Med et tomt sete mellom deg og neste kohort kan du ta det av i kinosalene.

  • Vask deg grundig og bruk rause porsjoner med håndsprit. Det finner du stort sett over alt på huset.
  • Kjøp billetter på vegascene.no. Billettsystemet genererer automatisk riktig avstand til andre publikummere. Som billettkjøper må du kun kjøpe til egen husstand eller tilsvarende nære. Alle må registrere kontaktinfo for eventuell smittesporing.
  • Registrer besøket ditt i kafeen ved å bruke QR-koden.
  • Alle billetter selges med refusjonsgaranti dersom visningene må avlyses.

Velkommen til oss på Vega Scene!