Vega scene

Høstferie for barn og unge på Vega Scene

Høstferie er inneferie! Kom og tilbring høstferien på Vega Scene. Vi har program hver dag for barn og unge i alle aldre.

Les mer om de ulike tilbudene under.

PROGRAM:

Søndag 3.oktober:

13.00 Knøttekino: Småtasser i knipe (KJØP BILLETT)
15.00 Knøttekino: Vennskap uten like (KJØP BILLETT)

Mandag 4.oktober:

13.00 Filmvisning//Voksenfri: SJEL (Møt opp)
13.00 Filmskaperkurs med Ulven Studio//Voksenfri (Møt opp)

Tirsdag 5.oktober:
13.00 Filmvisning//Voksenfri: ANNE + JØRGEN=SANT (Møt opp)
14.00 Teater // Voksenfri: NIE - The Girl With The Ugly Face (Møt opp)

Onsdag 6.oktober:
13.00 Filmvisning//Voksenfri: MIN NABO TOTORO (Møt opp)

Torsdag 7.oktober:

13.00 Filmvisning//Voksenfri: SOLAN OG LUDVIG - HERFRA TIL FLÅKLYPA (Møt opp)
13.00 Filmskaperkurs med Ulven Studio // Voksenfri (Møt opp)

Fredag 8.oktober:
13.00 Filmvisning//Voksenfri: WOLFWALKERS (Møt opp)

Lørdag 9.oktober:
12.00 Feil Teater: Kokken Tor (KJØP BILLETT)
13.30 Feil Teater: Det historiske slaget om Vega Scene (KJØP BILLETT)

Søndag 10.oktober:
12.00 Feil Teater: Kokken Tor (KJØP BILLETT)
13.00 Knøttekino: Av tråd og ull (KJØP BILLETT)
13.30 Feil Teater: Det historiske slaget om Vega Scene (KJØP BILLETT)
15.00 Knøttekino: Shoooms utrolige reise (KJØP BILLETT)

-----------------------------------------------------

Voksenfri - for deg mellom 9-15 år!
Filmvisninger og teater. Det koster kun en engangssum på 25 kr for medlemskap, og så er teater- og kinovisningene gratis! Ingen billettbestilling, kun oppmøte. Begrenset antall plasser pga. smittevern. Enkel servering inkludert.

Filmskaperkurs

Bli filmskaper! Abdullahi Bashir fra Ulven Studio holder filmkurs. Her lærer du å filme, hvordan bruke lys/lyd/kamera og hvordan redigere filmen. Ulven Studio er en organisasjon som er laget av ungdommer som liker å lage filmer og serier. De er opptatt av å bruke fantasi og lage historier og ønsker å vise andre som liker å lage film hvordan det kan gjøres, uten at man nødvendigvis har mye utstyr. Kurset varer fra 13-16 og passer for barn mellom 9-15 år.

The Girl With The Ugly Face - NIE
image001.jpgLisa har lett for å bli sint. Når hun blir sint, så blir hun veldig sint. Hun har aldri slått noen, eller kastet stein på noen. Men når hun blir sint så sier hun slemme ting. En dag sier hun så mange slemme ting, at alle de andre på skolen roper «Buuu, du er stygg i fjeset» Lisa går hjem og tenker at ingen forstår henne. Ikke de andre barna, ikke lærerne og heller ikke foreldrene. Dette er en forestilling om språk og sinne. Det er også en forestilling om vennskap, og om hvordan det er mulig å gjøre ting godt igjen når alt føles vondt.

Utøvere: Helder Deploige og Ingeborg Larsen
Konsept Kjell Moberg
Co-regi: Kjell Moberg og Elisabet Topp
Scenografi og kostyme: Katja Ebbel Frederiksen
Komponist: Helder Deploige Lysdesign: Jan Hons
Produsent: Iva Moberg/ Uta Guildhuis

Forestillingen er utviklet i samarbeid med Asker Kommune, og med støtte fra Norsk Kulturråd. The Girl with The Ugly Face er basert på samtaler og workshops med barn om følelsene sinne, ensomhet og skyld. Følelsen av å være inkludert, og å ikke være inkludert har vært har vært viktige i prosessen. Vi har samarbeidet med barn i alderen 6-9 år når vi utviklet denne forestillingen.

Feil teater
Feil Teater produserer nyskapende og inkluderende teater av høy kvalitet for alle deler av befolkningen. Feil teaters forestillinger er ikke en del av Voksenfri. Kokken Tor er ingen vanlig kokk. Han lager nemlig verdens beste mat - som han får til å vokse, glitre og eksplodere! Passer for barn fra 3 år. Det historiske slaget om Vega Scene handler om undersått Ballè Fransè og Lakei Burrito som ankommer Vega Scene og annonserer at det har kommet en ny konge til byen – Kong Durian den Grimme. Hvis han blir hyllet til ny konge vil han skjenke gaver til Oslos befolkning. Passer for barn fra 5 år.

Knøttekino
Knøttekino tar deg rett inn i en filmverden på barnas premisser. Konseptet er beregnet på barn fra 2-5 år, og at de voksne skal kunne hygge seg i selskapet. Vi legger frem myke puter og det er rom for å bevege seg rundt om man skulle bli veldig rastløs. For å gjøre det ekstra behagelig, demper vi både belysning og lyd.

 

VELKOMMEN til en hyggelig høstferie på Vega Scene! Tusen takk til Oslo Kommune for støtte til høstferieprogrammet!

Voksenfri er også støttet av Bufdir.