Vega scene

DE USKYLDIGE // Spesialvisning med podcasten Dødtid

Velkommen til spesialvisning av den kritikerroste psykologiske grøsseren DE USKYLDIGE!

 

Karina og Kathinka fra podcasten Dødtid vil holde en introduksjon til filmen. Etter visningen i sal 1 blir det liveopptak av podcasten i Salongen på Vega.

Dødtid er en uhøytidelig podcast om skrekkfilm og hver uke tar horrorjentene Karina og Kathinka for seg et nytt tema. Denne gangen skal de dykke ned i Eskil Vogts DE USKYLDIGE. Kjøp billetter til filmen her.

Podcastinnspilling i Salongen på Vega kl 20.10
NB - pga smittevernsregler så er det kun plass til 50 stk i Salongen (førstemann til mølla) og du må ha billett på forhånd. Billetter kan tas ut gratis her.

DØDTID om DE USKYLDIGE:

“Husker ikke helt hvordan det var å være barn, men hadde vært rått om det var sånn som dette.
DE USKYLDIGE er like mye en spenningsfilm som det er en skrekkfilm når den setter de små barneklørne i deg og holder taket i nesten to timer. Her møter du både karakterer som vil provosere deg og andre som du bare vil gi en lang klem. For de skjørere blant oss vil det være scener som er harde å legge sine øyne på, men filmen balanserer hele tiden mellom de mystiske, det skumle og det spørrende. Nettopp derfor klarer den til og med å holde på oppmerksomheten til to som er vant til å ha mobilen sydd fast i hånda. En gøyal og spennende reise av en film! Og tenk at barn faktisk kan være så gode skuespillere, hvem skulle trodd det?”

Hør podcasten her.

OM FILMEN:Det er sommer og lange lyse dager. Men ikke alle drar på ferie. Fire barn blir kjent og sammen utforsker de blokkene der de bor og skogen rundt. Skjult fra foreldrenes blikk utvikler barnas uskyldige lek seg til noe mer. Uhyggelige ting begynner å skje.

DE USKYLDIGE er en psykologisk grøsser skrevet og regissert av Eskil Vogt. I hovedrollene gjør fire barn helt enestående skuespillerprestasjoner man ikke har sett maken til i norsk film tidligere.