Vega scene

Vega UNG

På Vega skal unge få være med å skape, bidra, mene og bestemme. Derfor har vi Vega Ung, et tilbud for deg som er over 16 år og interessert i film og teater. Det består av to ulike grupper og det er gratis å være med.

 

VEGA UNG FILM

Er du interessert i film? Da kan du være med i kurateringsgruppa på Vega Ung Film og lage et eget kinoprogram sammen med andre! Meld deg på til jakob@vegascene.no og skriv litt om hvorfor du har lyst til å være med.

Ukentlige møter på tirsdager fra kl. 17-19. Påmeldingen er åpen så lenge det er plasser. Oppstart 14. september.

NB: begrenset antall plasser.

 

VEGA UNG TEATER

Er du interessert i teater? Vega Ung Teater lager teaterforestillinger som egne versjoner av profesjonelle stykker som iscenesettes på Vega. Du får jobbe i et kreativt team og kan være alt fra skuespiller på scenen, bestemme kostymer, lage musikk, scenografi- eller annet du har lyst til å bidra med.

Vega Ung Teater møtes hver torsdag fra kl. 16:30-19. Påmelding til ak@vegascene.no. Påmeldingen er åpen så lenge det er plasser.

Oppstart 23. september.

NB: begrenset antall plasser.

 

Jenta med bombene

Vil du være med som skuespiller i teaterforestillingen Jenta med bombene?  Forestillingene spilles på dagtid og kveldstid høsten 2021. Ta kontakt med krb@vegascene.no for avtale. Les mer om forestillingen her.

Vega Ung er støttet av Barne- ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir) og Oslo kommune, gjennom byrådsavdeling for næring og eierskap. Norsk Filmklubbforbund er samarbeidspartner.

Tilbudet ble utviklet med tilskudd fra Sparebankstiftelsen DnB.

 

 

Bufdir.png  Oslo-logo-sort-RGB.png

nfk logo.jpg