Vega scene

Some Kind of Heaven


Dokumentar
1 t. 23 min.

Some Kind of Heaven.jpg

FORESTILLINGERMIRAGE - OSLO - 24-26 SEPTEMBER 2021

Nattkino (To the Moon | Nattebarn | A Man and A Camera | Some Kind of Heaven | The Challenge):

Natt til søndag 26.september blir det nattkino på Vega Scene fra 23.30-03.00. La deg transportere til en tilstand der film, drømmer og forestilling smelter sammen med filmene To the Moon (2020), Nattebarn (2021), A Man and A Camera (2020), Some Kind of Heaven (2021) og The Challenge (2016). Husk at du må være inne i huset før kl 00:00 i henhold til gjeldende korona-regler.

Langs Florida's blendende solkyst tar denne filmen oss med inn i pensjonisttilværelsens Utopia. En slags fusjon mellom fornøyelsespark og eldrehjem har gjort The Villages til et ettertraktet sted for å tilbringe livets siste kapittel og en samlingsplass for de mest ekstravagante og fargerike karakterer. Men tross de beste forutsetninger for en pensjonisttilværelse klarer man heller ikke her rømme fra ensomheten, kjærligheten og livets tragikomiske uunngåelighet.

Om regissøren:

Lance Oppenheim (f. 1996) er en amerikansk filmskaper. Han begynte å lage kortdokumentarer allerede på videregående, og har siden det distribuert flere filmer gjennom The New York Times Op-Doc-forum. Some Kind of Heaven er Oppenheims første langfilm. Den ble produsert i sammarbeid med regissør Darren Aronofsky og The New York Times, og ble vist på blant annet Sundance-festivalen i 2020.

Mirage_Logo_Dark.png

Originaltittel Some Kind of Heaven

Regi Lance Oppenheim
Språk engelsk
Produksjonår 2020

Skuespillere

Sjanger Dokumentar

Spilletid 1 t. 23 min.

Nasjonalitet USA

Aldersgrense med begrunnelse