Vega scene

To the Moon


Dokumentar
1 t. 20 min.

To the Moon 1.jpg

FORESTILLINGERMIRAGE - OSLO - 24-26 SEPTEMBER 2021

Nattkino (To the Moon | Nattebarn | A Man and A Camera | Some Kind of Heaven | The Challenge):

Natt til søndag 26.september blir det nattkino på Vega Scene fra 23.30-03.00. La deg transportere til en tilstand der film, drømmer og forestilling smelter sammen med filmene To the Moon (2020), Nattebarn (2021), A Man and A Camera (2020), Some Kind of Heaven (2021) og The Challenge (2016). Husk at du må være inne i huset før kl 00:00 i henhold til gjeldende korona-regler.

Slow Cinema Sunday (To the Moon | El Mar La Mar):

På søndag 26.september starter vi dagen med MIRAGE konseptet “Slow Cinema Sunday”. Her kan du oppleve kontemplativ film i sittesekk eller hengekøye fra Chill Bill i Salongen på Vega Scene og drømme deg bort med meditative bilder av månen i alle dens faser og 16 mm filmpoesi av natur, værfenomen, dyr, mennesker og sporene de etterlater seg i Sonoraørkenen.


Månens enorme tiltrekningskraft påvirker ikke bare tidevannet, men har også fascinert oss mennesker og kunsten i all tid med sitt nattlig nærvær og myke skinnende overflate. To the Moon er en cinematisk meditasjon og samling av kunstneriske uttrykk, inspirert av nettopp månen. Hundrevis av filmer, tekster og fotografier samlet fra 25 ulike land, alle koblet til nattens og månens romantiske og hypnotiske vesen, gir oss et blikk på månens effekt på oss mennesker, over hele verden.

Om regissøren:

Tadhg O’Sullivan er en irsk filmskaper som kombinerer visuelt slående motiver med lydtekniske virkemidler. Han er mest kjent for YXIMALLOO (2014), en film om den japanske kult-musikeren, som vant prisen for beste nyfilm under filmfestivalen i Marseille, samt den kritikerroste filmen The Great Wall (2015). O’Sullivan har også jobbet som klipper og lydtekniker på en rekke spillefilmer.

Mirage_Logo_Dark.png


Originaltittel To the Moon

Regi Tadhg O'Sullivan
Språk
Produksjonår 2020

Skuespillere

Sjanger Dokumentar

Spilletid 1 t. 20 min.

Nasjonalitet Irland

Aldersgrense med begrunnelse