Vega scene

TUNED IN - mer enn et plateslipp


FORESTILLINGER

Etter fire singler, er det nå endelig plateslipp. Med mer. For Sibeth har mer på hjertet enn sangene på plata. I denne konsertforestillingen kaster hun et humoristisk skråblikk på hvor frie våre valg egentlig er, og hvordan puslebitene i livet finner sin rettmessige plass.

Sibeth er en norsk sanger og låtskriver født så langt nord man kommer i landet, i Berlevåg i Øst Finnmark. Hun vokste opp sørpå omgitt av klingende nordnorsk sang og musikk, som datter av trubaduren og tekstforfatteren Trygve Hoff.

Hun har bakgrunn som skuespiller, men etter å ha gitt ut sin avdøde storebror Ståle Hoffs sanger i 2012 (Skipper Skuteløs), startet hun å lage egen musikk, og ga ut singelen The Thin, Thin Line i 2015, og EPen In Motion i 2017.

Debutalbumet Tuned In slippes 10. september, og er produsert av og med Tobias Fröberg (Ane Brun, Fay Wildhagen, Bjørn Eidsvåg m fl).

De fire singlene fra plata har alle blitt listet på spillelister både på Spotify og Tidal, og har høstet mange lovord.

Med sin sceneerfaring, sterke tilstedeværelse og humor krever Sibeth lytterens oppmerksomhet når hun står på scenen. Hun vil lose publikum gjennom konsertforestillingen med en blanding av historiefortelling, visuelle uttrykk og anekdoter rundt hvorfor hun har endt opp akkurat her, akkurat nå. Hvor lett er det å velge fritt, uten å bli preget av omstendighetene?

Musikken kan kalles pop, men favner både lys og mørke, det dype og det lettbeinte, savn og trøst. Hun er fascinert av ytterpunkter og kontraster, og dette gjenspeiler seg  i tekstene og melodiene, gjennom et variert uttrykk av stiler. Hver låt har fått sitt eget liv og univers, der tekst og melodi leder vei.

Hun kaller selv musikken «pop with purpose» og ønsker å bevege både  hjerte, hode og dansefot.

Med seg på scenen har hun et kremlag av musikere:

Kapellmester/piano: Tove Kragset
Bass: Geir Kristian Breivik
Trommer: Eirik-André Rydningen
Kor: Lisbeth Sagmo og Morten Franck

Regi: Janne Langaas