Vega scene

GRITT + Frilanslivet // visning og podcastsamtale

Etter visningen av GRITT 24. juni 18:00 blir det liveopptak av podcasten Frilanslivet der podcastvert Christina Skreiberg samtaler med regissør Itonje Søimer Guttormsen.

Frilanslivet sier om GRITT: 
“Gritt er en vakker film om å prøve å få det til, om vilje og motgang, om å være skapende menneske. Vi tror alle våre lyttere - utøvere i kunst- og kulturbransjen - vil kjenne seg igjen. Det gjorde vi! Den går rett i kjernen av mye av det vi snakker om i vår podkast. Kjære Gritt, vi heier på deg 
❤️ Anbefales varmt!”

GRITT er en original, morsom og uforutsigbar film om en ukonvensjonell kvinne. Den handler om Gritt som etter 17 omflakkende år utenlands er tilbake i Oslo og brenner for å virkeliggjøre et stort, radikalt kunstprosjekt. Men det skorter på interesse og støtte.

GRITT er den første spillefilmen til regissør Itonje Søimer Guttormsen. Filmen hadde premierei hovedkonkurransen til Rotterdam filmfestival hvor den mottok strålende anmeldelser fra internasjonal presse. Filmen har vært vist på en rekke filmfestivaler siden og vant prisene for beste film og beste skuespiller ved filmfestivalen i Vilnius.

Om Frilanslivet: 
Frilanslivet er en podkast om hvordan det er å jobbe for seg selv i medie-, kunst- og kulturbransjen i Norge. Podkasten lages av Hanna von Bergen (32) og Christina Skreiberg (40). Besøk https://www.frilanslivet.no for mer info.

KJØP BILLETT HER