Vega scene

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba The Movie: Mugen Train

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba The Movie: Mugen Train har slått alle publikumsrekorder i Japan. Se den på Vega Scene fra 4. juni. Billetter i salg snart.

Om filmen:

Tanjiro og gruppen har fullført rehabiliteringstrening på Butterfly Mansion og ankommer sitt neste oppdrag på Mugen-toget, der 40 personer har forsvunnet i løpet av kort tid. Tanjiro og Nezuko slutter seg sammen med Zenitsu og Inosuke til en av de mektigste sverdmennene innen Demon Slayer Corps, Flame Hashira Kyojuro Rengoku, for å møte demonen på Mugen-togets reise mot mørket.

En megasuksess:

«Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba The Movie: Mugen Train hadde kinopremiere i Japan høsten 2020 og er den mest innbringende kinofilmen i Japan gjennom tidene. På tross av Covid 19-pandemien knuste animéfilmen alle rekorder, og har dyttet Titanic ned til en tredjeplass og Chihiro og heksene til en andreplass på listen over de største kinofilmene i Japan noensinne», skriver Geir Kamsvåg i Cinema

Fakta om filmen:

Filmen er basert på shōnen mangaserien Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba av Koyoharu Gotouge. Filmen er en direkte oppfølger av anime-TV-serien fra 2019, regissert av Haruo Sotozaki.

Originalmanus: Koyoharu Gotoge (JUMP COMICS, SHUEISHA)
Regissør: Haruo Sotozaki
Karakterdesign/Animasjonsansvarlig: Akira Matsushima
Manuskript: ufotable
Design av underkarakterer: Miyuki Sato, Yoko Kajiyama, Mika Kikuchi
Rekvisitør: Masaharu Koyama
Konseptkunst: Koji Eto, Masaru Yanaka, Yuri Kabasawa
Filmfotograf: Yuichi Terao
3D-regissør: Kazuki Nishiwaki
Fargesetting: Yuko Omae
Klipping: Manabu Kamino
Musikk: Yuki Kajiura, Go Shiina
Animasjonsproduksjon: ufotable

Poster 4.jpeg