Vega scene

Voksenfri åpent igjen

VOKSENFRI er et etter skoletid-tilbud på Vega Scene, for deg mellom 9-15 år hver tirsdag mellom 14-17.30. Siden fritidsklubber for barn i ungdomsskole eller yngre kan være åpne i Oslo Kommune, har VOKSENFRI nå åpent igjen på tirsdager.

 

 

Filmklubbvisninger

Vi viser gammel og ny kvalitetsfilm på kino som vi tror du vil like. For å se filmene, må du melde deg inn i filmklubben vår. Dette koster bare 25 kr i semesteret, og gir deg et medlemskort med fri tilgang til resten av filmprogrammet. Medlemskap kan ordnes i døra hver VOKSENFRI-tirsdag, og vi tar kun kontanter.

 

Teatergruppe

På teatertilbudet til VOKSENFRI leker vi gøyale leker, øver oss på å gå inn i roller som er helt forskjellig fra oss selv, øver på å stå foran et publikum og lærer å bli skikkelig god til å fortelle spennende historier! Teatertilbudet er gratis, men krever påmelding, og er dessverre fullbooker.

 

VOKSENFRI-tirsdagen vår ser slik ut:

14:00 Filmklubbvisning   
15:00 Teatergruppe
16:00 Filmklubbvisning

 

For oppdatert program om hvilken film som vises, følg vår Facebook-side.

 

Korona-informasjon

Av smittevernhensyn blir vi nødt til å operere med et maks antall oppmøtte per aktivitet. Vi kan ikke tilby matservering lengre, og endrer litt på VOKSENFRI-formen for å kunne spre våre besøkende bedre utover.
 

Vi viser derfor samme film på to forskjellige tidspunkt, slik at de som bor i nærheten kan dra på den tidligste visningen, mens de som bor lengre unna kan komme på den som er noe senere. Teater krever påmelding, og vil operere med maks 12 faste påmeldte deltakere.


Program kan endres – eller i verste fall avlyses – på kort varsel, grunnet korona. For jevnlige oppdateringer, følg oss på sosiale medier eller ta kontakt på e-post.