Vega scene

JORDBÆR/KAKE (barn)


FORESTILLINGER

Forestillingen JORDBÆR/KAKE handler om et helt vanlig samlivsbrudd, sett fra barnets perspektiv. Det er både såre og komiske, men også sinte og lekne episoder. Hannahs fortelling flettes sammen med jordbærplantenes livssyklus, med forandring som naturens grunnprinsipp.  

Mor og far skiller lag, og Hannah plasseres i to nye familieforhold. Publikum skal også skille lag. Voksne (alle over 10 år i denne sammenheng) og barn (de under 10 år) skal se forestillingen i hver sin sal samtidig. På grunn av restriksjoner i forbindelse med covid-19 må det kjøpes billett til hver forestilling, avhengig om det er billett til voksen eller barn i alderen 6-10 år.

Kjøp voksen-billett her: JORDBÆR/KAKE voksen

Barn og voksne møter på denne måten hver sin Hannah; én på 7 og én på 37 år. Begge forestillinger er basert på samme scenetekst.

Dersom barnet ikke ønsker å gå alene, kan foresatt kjøpe billett til JORDBÆR/KAKE (barn). Men vi oppfordrer til at dere skiller lag slik at barna ser JORDBÆR og de voksne ser KAKE. Når forestillingen er ferdig kommer de voksne først ut av Salongen, går ned til Foajeen og står klare til å møte barna i det de kommer ut av Teatersalen.  

Tekst og regi: Nelly Winterhalder  
Skuespill: Torgunn Wold  
Slagverk: Ulrik Ibsen Thorsrud  
Scenografi: Mie Dinesen, Karina Johnsen  
Lys: Ane Reiersen  
Kostyme: Solveig Holthe Bygdnes  
Produsent: Ingeborg Husbyn Aarsand 

Kunstnerne samles i live-art-kollektivet Ann Sam Bell som undersøker poesien i politikken og latteren i lidelsen, og omvendt. Kollektivet skaper gjennom å lytte, spørre, eksperimentere, mislykkes og leke. Ann Sam Bell ble etablert i 2019 av Nelly Winterhalder og jobber i Norge og Tyskland. 
www.annsambell.com
 
Forestillingen støttes av Norsk kulturråd, Tono, Spenn, Fond for Lyd og Bilde, Fritt Ord, Bergesenstiftelsen, Fond for utøvende kunstnere og Oslo Kommune.