Vega scene

Avlyst: PÅ OMVEIEN HJEM


FORESTILLINGER

Om en veldig viktig togreise til Lillehammer. 
Gjestespill fra Brageteatret.

Grunnet den nyeste nedstengingen av Oslo, må vi dessverre avlyse dette arrangementet. Hvis du har kjøpt billett skal du ha fått en e-post med informasjon om refusjon. Vi er veldig lei oss for dette, men håper vi ser deg på Vega Scene når vi får åpne igjen. 

 

Vinde har tatt toget helt alene, uten at foreldrene hennes vet om det. Hun skal til Lillehammer på bursdagen til lillesøsteren sin. Vinde og hennes beste venn Ronald skal spille blokkfløyte, og Vinde har til og med tatt med bunad. Ronald skal ha superheltdrakt på. 

Tilfeldigvis på dette toget, sitter Britt ved siden av henne. Siden Vinde ikke er redd for å prate med fremmede; hvordan skal man ellers bli kjent med noen nye, så begynner de å snakke sammen. Ganske mye snakker de sammen.  De blir rett og slett skikkelig godt kjent.  Det viser seg at Vinde har opplevd noe som var veldig vanskelig og uforståelig. Hun bærer på en stor, stor sorg og tror at det er hennes skyld at lillesøsteren ble syk og måtte på sykehus. 

På reisen til Lillehammer oppstår minner og bilder fra fortiden, det er en reise både til Lillehammer og til en forståelse av det som ikke egentlig kan forstås. Hva skjer når vi dør?  Hvor blir vi av da?
Mellom Britt og Vinde oppstår en helt egen fortrolighet, som kanskje bare kan oppstå på et tog, når man ikke skal noe annet enn å vente på at toget skal komme frem. 

 

Best fra 10 år.
 

Kunstnerisk team

Skuespillere: Hanne Gjerstad,  Henrichen  og Martha Kjørven 
Bearbeidet for scene:  Nils Petter Mørland 
Regi: Toril Solvang 
Scenografi: Marcus  Olson 
Lysdesign: Gard  Gitlestad 
Komponist: Joseph  Angyal 
Plakatfoto: Anne Valeur 
Produsert av Brageteatret 2021

 

 

Refusjonsgaranti! Du får pengene tilbake automatisk på konto dersom forestillingen må avlyses.