Vega scene

Gjør unna julegavene nå

Slå to fluer i en smekk! Gjør unna julegavene samtidig som du støtter Vega Scene igjennom en krevende tid. Gi dine film- og teaterglade kjære et gavekort, Vegavennskap eller Vegaveska.

Alle gavene kan kjøpes på nett, men vi holder også skranken åpen mellom 12:00 – 14:00 hverdager dersom du heller ønske å handle over disken. Vi har selvfølgelig tilrettelagt for en trygg handel.   

Ta vare på hverandre. Vi ses snart til mer kino, teater, mat og prat.

 

Gavekort

Gavekort_jul_nyhetsbrev.pngGavekortet gjelder for alle kulturaktiviteter på Vega Scene: Kino. Teater. Prat. Du velger beløp. Mottaker velger opplevelse. Gavekortet er gyldig i et år.

Kjøp digitalt gavekort HER

 

 

Vegavennskap

Vega_nettside_BLIVEGAVENN.pngDet sies at vennskap ikke kan kjøpes for penger. Vel, det kan vårt. Medlemskapet koster 149 kroner og gir en rekke fordeler på huset:

  • redusert pris på kino- og teaterbilletter
  • nyhetsbrev med særlige tilbud for Vegavenner
  • opptil halv pris på «sisteliten-billetter» på teater. Tilbudet sendes pr epost samme dag.
  • spesialarrangementer kun for medlemmer. Ca 3-4 i året.
  • 10 % på matservering i Vega Snackbar.

Kjøp vegavennskap HER

 

 

Vegaveska – gaven til den miljøbevisste

IMG_0071 (1).jpegI produksjonen av husets merchandise har vi slått oss sammen med Fretex. Under tittelen «God kunst og god tekstil kan brukes om og om igjen» har vi laget vesker av alt fra ødelagte sokker, klær og sengetøy samlet inn fra Norges befolkning.

Vegaveska koster normalt 250 kr. Under nedstegningen selger vi den til 220 kr, dersom du henter den på Vega Scene hverdager mellom 12:00 og 14:00. Vi sender også pr post mot et tillegg på 59 kr.

Kjøp Vegaveska HER