Vega scene

You Deserve a Lover1 t. 42 min.

You.jpg

FORESTILLINGERVega Scene og Verdensteatret - Cinemateket i Tromsø samarbeider om et knippe visninger av Hafsia Herzis imponerende spillefilmdebut, YOU DESERVE A LOVER. Bor du i Tromsø, finner du visningene til VT HER.

Om filmen:

Lila har nettopp gjort det slutt med kjæresten etter å ha oppdaget at han har bedratt henne med både prostituerte og kvinner han har truffet via dating-apper. Hun er skuffet, frustrert og lei seg, og det eneste hun er sikker på, er at hun ikke ønsker å være ensom.

Hennes rastløse jakt på kjærlighet og nærhet gir seg utslag i en serie one night stands og kortvarige forhold, mens vennene hennes overøser henne med dårlige råd, og ekskjæresten prøver å vinne henne tilbake.

YOU DESERVE A LOVER er en oppsiktsvekkende sterk regidebut fra franske Hafsia Herzi. Herzi er best kjent som skuespiller, og har åpenbart plukket opp ett og annet fra sine samarbeid med regissører som Abdellatif Kechiche, Emmanuelle Bercot og Bertrand Bonello. Her regisserer hun seg selv i rollen som Lila, i en frisinnet og intim karakterstudie med et kvinnelig blikk på parforhold, kjærlighet og sex. Dette er et observant, empatisk og på alle måter fransk relasjonsdrama, som var en av filmmagasinet Montages’ store favoritter fra fjorårets festival i Cannes.

Regi: Hafsia Herzi
Lengde: 1t 42min
Nasjonalitet: Frankrike
Språk: Fransk
Tekst / Subtitles: Engelsk / English
Format: DCP
Aldersgrense: 18 år

tu_merites_un_amour_you_deserve_a_lover_still.png

you-deserve-a-lover.5_f.png

____

Torsdag 30. april offentliggjorde regjeringen at de vil åpne for samlinger med opptil 50 personer, dersom man følger smittevernreglene og opprettholder minimum én meters avstand mellom deltagerne. Vi gleder oss til å ta dere imot på Vega igjen! Les mer om smittevernreglene og midlertidig prisøkning her.

Lerretsbilde_smittevern.jpg

Originaltittel Tu mérites un amour

Regi Hafsia Herzi
Språk fransk
Produksjonår 2019

Skuespillere Hafsia Herzi Djanis Bouzyani Jérémie Laheurte

Sjanger

Spilletid 1 t. 42 min.

Nasjonalitet Frankrike

Aldersgrense med begrunnelse