Vega scene

Retningslinjer for smittevern

15. juni offentliggjorde regjeringen at de vil åpne for samlinger med opptil 200 personer, dersom man følger smittevernreglene og opprettholder minimum én meters avstand mellom deltagerne. Det skal vi klare sammen!

For å kunne drive huset på en forsvarlig måte for både ansatte og gjester, selger vi kun begrenset antall billetter til alle forestillinger. Billettene på kino er nummererte og grupper på inntil fem personer kan sitte sammen dersom de tilhører samme husstand. Billettsystemet kalkulerer 1 meter til neste gruppe eller gjest. Alle kunder må registreres med navn og konktaktinfomarsjon.Informasjonen din lagres i to uker og vil kun bli benyttet til smittesporing, dersom det blir nødvendig.

Her er våre retningslinjer for å begrense smitte:

 • Syke personer får ikke komme til Vega. Du kan heller ikke gjeste oss dersom du er i karantene.
   
 • God hygiene. Salene blir vasket grundig hver morgen. Vi har også økt renholdet i publikumsarealene. Berøringsflater vaskes mellom hver visning. Vi oppfordrer publikum til grundig håndvask. Det er pålagt å bruke håndsprit dersom du benytter kiosken samt ved inngangen til salen.
   
 • Begrenset program – med god tid mellom visning. Vi har god tid mellom visningene slik at vi kan ha kontroll på inn – og utslipp, samt tid til å vaske berøringsflater.
   
 • Køavstand i SNACKBARENPublikum må følge anvist kø-avstand markert på gulvet. Det vil bli begrenset servering. Du kan kjøpe mineralvann, kaffe og snacks. Det er mulig å kjøpe samt medbringe alkohol inn i salen. Mingling kan kun skje sittende ved et bord.
   
 • Kontrollert innslipp og utslipp i mindre grupper. Grupper på inntil fem personer kan sitte sammen dersom de tilhører samme hustand. Vi vil til enhver tid besørge at det er stor avstand mellom smågruppene av gjester som skal inn og ut av salene.
   
 • Teaterpublikummet møte opp senest 20 minutter før forestillingsstart. Følg verters anvisning.
   
 • Publikum oppfordres til å overholde 1-metersreglen når salene forlates. Benytt håndsprit ved utslipp.
   
 • Kontaktløst billettkjøp samt sjekk. Du oppfordres til kjøpe billett på nett og det er ikke nødvendig med berøring for å foreta billettkontroll.
   
 • God avstand mellom gruppene i saleneBillettene er unummererte, og vertene plasserer publikum med over én meters avstand på annen hver eller tredje hver rad. 
   

Sånn. Det var det. Nå kan du komme tilbake til Vega Scene glemme det helv*@tes jæv*@la drittviruset i noen timer.

 

Prisøkning i en begrenset periode

Ekstra rengjøring, redusert kapasitet og økt bemanning gjør at vi dessverre må øke prisene i en begrenset periode fremover.

Ordinær billett: 150,-
Student og vegavenn: 130,-
Barn under 12 år: 110,-
Støttebillett: 200 ,- (En frivillig billettkategori for de som ønsker - og har mulighet - til å støtte Vega og filmens distributør litt ekstra i denne perioden.)


Vi gleder oss til å ta dere imot på Vega.