Vega scene

Informasjon til billettkjøpere under pålagt stegning

Kjære Vegavenner

I lys av Folkehelseinstituttets retningslinjer og utviklingen i korona-situasjonen i Norge, var vi pålagt å legge ned virksomheten med umiddelbar virkning torsdag 12. mars kl. 17:00.

Vi understreker at vi fikk pålegg om å stenge, og vi beklager ovenfor publikum som allerede hadde kjøpt billetter.  Vega er en ikke-kommersiell bedrift, og vi legger ikke skjul på at det er vanskelige tider for kulturbransjen – som for andre bransjer. Du kan støtte oss ved å la være å refundere billettene dine. Dersom dette ikke er aktuelt kan kinobilletter kan byttes i gavekort som er gyldige ut året. Teaterbilletter kan byttes til andre forestillinger. Slik gjør du:

Kinobilletter:
Send epost til post@vegascene.no med følgende informasjon:

Billettnummer
Navnet ditt
Tittel på film samt dato og tidspunkt for forestilling

 

Teaterbilletter:
Alle som har kjøpt billett til avlyst forestilling bes beholde denne. Den kan byttes inn i en ny forestilling når vi gjenåpner. Alle som har kjøpt billetter på nett vil kontaktes på epost. Dersom du har kjøpt billett i skranken medbringer du denne og bytter den hos oss når har åpnet igjen.

Vi har stor pågang og ber om tålmodighet. Du vil høre fra oss.

Ta vare på hverandre. Ikke ta på hverandre. Se god film hjemme og vær friske.

Dersom du vil støtte oss på andre måter kan du kjøpe gavekort med holdbarhet i ett år eller vegavennskap. Det gjør du HER.

 

Vennlig hilsen,
Oss i Vega Scene