Vega scene

Mars Attacks
Mars Attacks event web.jpg

FORESTILLINGERGenerell begrensning på billettsalg
For å unngå trengsel i og utenfor kinosalene har vi innført en generell begrensning på antall solgte billetter til alle forestillinger. 

Sal EN: 90 billetter. Kapasitet 181. 
Sal TO og TRE: 37 billetter. Kapasitet 74. 

Billettene er unummererte. Du vil derfor ikke få muligheten til å velge sete når du gjennomfører kjøpet, men du kan være trygg på at publikumstallet ikke overskrider anbefalingene.

Vega filmklubb byr på en høyt elsket kultfilm-favoritt!

En flåte med flygende tallerkener nærmer seg jorden. Det amerikanske militæret gjør seg klart for angrep, men, under presidentens ordre, steller man istedenfor til velkomstfest. De utenomjordiske gjestene sier at de har gode intensjoner for statsbesøket – men under seremonien eskalerer situasjonen og blir alt annet enn fredelig.

Denne nittitalls sci-fi-komedien er så kitsch at den godt kunne ha føyd seg inn i rekken blant 1950-årenes alien invasion-filmer. Én ting er imidlertid sikker: regissør Tim Burton har sjelden bydd på noe lystigere. Med seg på laget har han et stjernespekket cast, med blant Jack Nicholson i rollen som amerikansk president, Sarah Jessica Parker, Danny DeVito, Michael J. Fox, og mange flere.

Mars Attacks! inneholder elementer av svart komedie, politisk satire og surrealistisk humor – alle ting som er sårt tiltrengt i 2020, om du spør oss i Vega filmklubb!

Mars Attacks!
Lengde: 1 time og 46 min
Format: DCP

Produksjonsår: 1996
Nasjonalitet: USA
Regi: Tim Burton
Med: Jack Nicholson, Pierce Brosnan, Sarah Jessica Parker, Glenn Close, Danny DeVito, Annette Bening, Michael J. Fox, Natalie Portman, Jack Black
Manus: Jonathan Gems
Foto: Peter Suschitzky
Musikk: Danny Elfman
Produksjonsselskap: Tim Burton Productions og Warner Bros.

Originaltittel

Regi
Språk
Produksjonår 1996

Skuespillere

Sjanger

Spilletid

Nasjonalitet

Aldersgrense med begrunnelse