Vega scene

One Cut of the Dead
One Cut of the Dead event web.jpg

FORESTILLINGERGenerell begrensning på billettsalg
For å unngå trengsel i og utenfor kinosalene har vi innført en generell begrensning på antall solgte billetter til alle forestillinger. 

Sal EN: 90 billetter. Kapasitet 181. 
Sal TO og TRE: 37 billetter. Kapasitet 74. 

Billettene er unummererte. Du vil derfor ikke få muligheten til å velge sete når du gjennomfører kjøpet, men du kan være trygg på at publikumstallet ikke overskrider anbefalingene.

Vega filmklubb presenterer: 100% på Rotten Tomatoes! Lavbudsjetts zombiekomedie! 37 minutter lang åpningsekvens i en tagning!

Det er sjelden vare at man får en zombiefilm som, unnskyld ordspillet, vekker sjangeren til livet igjen. Men det er nettopp det One Cut of the Dead gjør. Makan til overraskende, moro og kreativ vinkling skal man se lenge etter.

Det meritterte bransjenettstedet Indiewire kalte dette for den beste zombiekomedien siden Shaun of the Dead. Og er ikke det god nok lovprising, så vet ikke vi!

One Cut of the Dead leker med publikums forventninger, og det å se hvordan alt utfolder seg er en av de beste stundene en kan ha i en kinosal.

Plottet blir beskrevet som at en gjeng med amatørfilmskapere prøver å lage en lavbudsjetts zombiefilm, når de selv blir angrepet av zombier. Fra dette enkle utgangspunktet utvikler One Cut of the Dead seg til en en gavepakke av en film som overrasker og er hysterisk morsom.

Dette er en film vi i filmklubben vil anbefale å se uten å ha lest så mye mer enn det. Å la filmen skylle over seg er den beste måten vi kan anbefale og se filmen på!

One Cut of the Dead
Lengde: 1 time og 36 min
Format: DCP

Produksjonsår: 2018
Nasjonalitet: Japan
Regi: Shin’ichirô Ueda
Med: Takayuki Hamatsu, Yuzuki Akiyama, Harumi Shuhama, Kazuaki Nagaya, Hiroshi Ichihara, Mao
Manus: Shin'ichirô Ueda, Ryoichi Wada
Foto: Takeshi Sone
Musikk: Kairu Nagai
Produksjonsselskap: ENBU Seminar og Panpokopina

Originaltittel

Regi
Språk
Produksjonår 2017

Skuespillere

Sjanger

Spilletid

Nasjonalitet

Aldersgrense med begrunnelse