Vega scene

MARTIN UTEN FILTER


FORESTILLINGER

Ny episode hver dag i advent. Lytt med på Spotify HER.

«Høye menn har størst suksess med damene, de er sjeldnere sjalu og de tjener til og med bedre enn sine lave kollegaer», sier Professor Terje Bongard til Dagbladet.

Martin Lotherington er et levende bevis på at forskerens hypotese holder vann. Han er 47 år, er skallet og strekker seg knappe 1 m og 66 cm over bakken.

I den satirisk morbide julekalenderen Martin uten filter går vi på oppdagelsesferd i underbevisstheten til Martin. Her inne bor det en liten, bitter, sår og destruktiv mann.
Dette er vår hovedkarakter. Med svart humor problematiserer kalenderen selvverd opp mot indre og ytre verdier, og hver kalenderdag VIL GJENNOM EN PODCAST lede frem til valget om den lille Martin skal ta sitt eget liv eller ikke – på selveste julaften.

 

Hver fredag før jul inviteres du til julebord på Vega Scene.

Her vil vi gjøre liveinnspilling av to episoder til julekalenderen. Det vil bli musikalske innslag, fest og moro, hyggelig priser i baren før start, og muligens kan vi skvise inn en overraskelse. Vi pynter til jul, tar på oss juletøy det lukter møllkuler av og gleder oss vilt og hemningsløst til å teste dette stuntprosjektet for dere.

Inngangspris 100 kr.
Men er du mann og under 170cm høy, får du rabatt og betaler bare 70 kr. En viss rettferdighet må det jo være.


Produsert av Loïc Teater og Vega Teater
Med støtte fra Dramatikkens Hus

Idé, regi, og konsept: Martin Lotherington
Lyd/musikk og teknikk: Bård Watn
Regikonsulent: Line Heie Hallem

De medvirkende:
Martin Lotherington som Martin/Anders/Gunarr/og ymse
Bård Watn som forteller
Line Heie Hallem som Nesten/Jomfru Maria
Hege Aga Edelsteen som Lillith
Frank Kjosås som djevelen