Vega scene

Håp


Drama
2 t. 5 min.
9 år

Håp 1920x1080

FORESTILLINGERGenerell begrensning på billettsalg
For å unngå trengsel i og utenfor kinosalene har vi innført en generell begrensning på antall solgte billetter til alle forestillinger. 

Sal EN: 90 billetter. Kapasitet 181. 
Sal TO og TRE: 37 billetter. Kapasitet 74. 

Billettene er unummererte. Du vil derfor ikke få muligheten til å velge sete når du gjennomfører kjøpet, men du kan være trygg på at publikumstallet ikke overskrider anbefalingene.

En hyllest til livet og kjærligheten

HÅP hadde sin verdenspremiere under prestisjetunge Toronto internasjonale film festival og har høstet unison hyllest fra et samstemt kritikerkorps, både nasjonalt og internasjonalt. I sin anmeldelse skriver kulturredaktør for Dagsavisen, Mode Steinkjer, at HÅP er «En hyllest til livet og kjærligheten».

Om filmen:

Anja lever med samboeren Tomas i en storfamilie med felles barn og stebarn. På Lille Julaften får hun en uhelbredelig diagnose. Alene med sorgen og redselen, erkjenner Anja nødvendigheten av Tomas sin fulle hjelp og støtte. I løpet av en juleuke kastes paret inn i et lynkurs i gjensidig tillit og felles kamp for å takle en uventet diagnose. Kan de i denne krisen lære å elske hverandre igjen etter et langt samliv?

Filmen er basert på regissør Maria Sødahls selvopplevde historie. Dette er også regissørens comeback til det store lerret etter den imponerende spillefilmdebuten, LIMBO fra 2010.

Originaltittel Håp

Regi Maria Sødahl
Språk norsk
Produksjonår 2019

Skuespillere Andrea Bræin Hovig Stellan Skarsgård

Sjanger Drama

Spilletid 2 t. 5 min.

Nasjonalitet Norge

Aldersgrense med begrunnelse 9 år