Vega scene

Blått Lerret

Blått Lerret har returnert nye arrangører, i en litt annen drakt og på et helt nytt sted: I Salongen på Vega Scene. Neste utgave er digital og finner sted 4. november kl. 19:00. Arrangementet kan strømmes gratis på rushprint.no og Facebook/vegascene. Les mer om programmet HER.

Mer om Blått Lerret:

Med Blått Lerret ønsker vi å gi filmbransjen en faglig arena hvor man kan diskutere filmprosjekter, og samtidig gi publikum en mulighet til å se og lære mer om norsk film.

Blått lerret arrangeres 5 ganger i året og er åpent for både publikum og bransje.

Norsk filminstitutt overlot ansvar for Blått Lerret til Vega Scene, Oslo Pix og Høyskolen Kristiania v/ Westerdals i 2019. Arrangementet er støttet av NFI og Rushprint.

De nye programlederne er Vanja Ødegård og Kalle Løchen.

2019_OsloFusion Vanja_FotoHakonBorg_dag_4-7.jpg 

Vanja Ødegård (f. 1987) har en mastergrad i Filmvitenskap fra NTNU. Hun har jobbet med filmfestivaler som produsent, kordinator og/eller programmerer det siste tiåret; Kosmorama, Film fra Sør, Oslo/Fusion ( hvor hun var festivalsjef i tre år), og Kortfilmfestivalen. Hun har også vært moderator for en mengde filmsamtaler gjennom sitt arbeid med festivaler.

Kalle Løchen fortsetter også som programleder, og vil lede to av arrangementene i 2019. Han er tidligere filmkonsulent for både Norsk filminstitutt og Viken Filmsenter m.m. og har Blått Lerret DNAét i blodet.