Vega scene

VOKSENFRI

VOKSENFRI er et etter skoletid-tilbud på Vega Scene, for deg mellom 9-15 år. Du finner oss i Hausmanns gate 28, hver tirsdag mellom kl. 14 og 17:30 (med unntak av skoleferier). Her leker vi oss med spennende filmklubb- og teateraktiviteter.

På VOKSENFRI finner du spennende filmklubb- og teateraktiviteter.

Filmklubbvisninger

Vi viser gammel og ny kvalitetsfilm på kino som vi tror du vil like. For å se filmene, må du melde deg inn i filmklubben vår. Dette koster bare 25 kr i semesteret, og gir deg et medlemskort med fri tilgang til resten av filmprogrammet. Medlemskap kan ordnes i døra hver VOKSENFRI-tirsdag, og vi tar kun kontanter.

VOKSENFRI ble kåret til årets barnefilmklubb i 2021 av Filmklubbforbundet.

Teatergruppe

På teatertilbudet til VOKSENFRI leker vi gøyale leker, øver oss på å gå inn i roller som er helt forskjellig fra oss selv, øver på å stå foran et publikum og lærer å bli skikkelig god til å fortelle spennende historier! Teatertilbudet er gratis, men krever påmelding, og er dessverre fullt dette semesteret.

 

VOKSENFRI-tirsdagen vår ser slik ut:

14:00 Filmklubbvisning   
15:00 Teatergruppe
16:00 Filmklubbvisning

 

For oppdatert program om hvilken film som vises, følg vår Facebook-side.

 

Korona-informasjon

Av smittevernhensyn blir vi nødt til å operere med et maks antall oppmøtte per aktivitet. Vi kan ikke tilby matservering lengre, og endrer litt på VOKSENFRI-formen for å kunne spre våre besøkende bedre utover.
 

Vi viser derfor samme film på to forskjellige tidspunkt, slik at de som bor i nærheten kan dra på den tidligste visningen, mens de som bor lengre unna kan komme på den som er noe senere. Teater krever påmelding, og vil operere med maks 12 faste påmeldte deltakere.


Program kan endres – eller i verste fall avlyses – på kort varsel, grunnet korona. For jevnlige oppdateringer, følg oss på sosiale medier eller ta kontakt på e-post.

 

Hvem er vi i VOKSENFRI?

VOKSENFRI er fri for voksne. I alle fall nesten! Her er litt info om oss som jobber her:


Anne Kathrine Fallmyr, Prosjektleder
E-post: ak@vegascene.no

Anne Kathrine har utdanning i medievitenskap, performing arts og master i koreografi fra Kunsthøgskolen i Oslo. Hun jobber til daglig i administrasjonen på Vega Scene, og er prosjektleder for VOKSENFRI og Vega UNG på Vega Scene. Anne Kathrine har erfaring med arbeid med barn og ungdom gjennom teater, dans og TV. Hun har tidligere jobbet som programleder i NRK Super og reporter i NRK Hovedscenen.
 

Kristine Tingvik Aas, Filmkurator
E-post: kristine@vegascene.no

Kristine har en mastergrad i film- og fjernsynsvitenskap fra Høgskolen i Innlandet, i tillegg til å ha studert kunsthistorie ved Universitetet i Oslo. Hun har jobbet som filmkritiker i flere år, blant annet for magasinene Montages og Natt&Dag. Kristine har lang filmklubberfaring som styreleder, samt fra festivaldrift som blant annet assisterende festivalsjef for Amandus Lillehammer Internasjonale Studentfilmfestival.


Marianne Ek Malmåsen, Teaterpedagog
E-post: mariannemalmaasen@gmail.com  

Marianne har en mastergrad i drama og teaterkommunikasjon fra Oslo Met og PPU fra Kunsthøgskolen i Oslo. Hun har mange års erfaring med å jobbe med teater for og med barn og ungdom. Blant annet er hun pedagog ved Minkens barne- og ungdomsteater og Bærum Teaterskole. Hun er også en av kvinnene bak scenekunstkollektivet Øyteateret, hvor hun brenner for å skape kvalitetskunst for den yngre delen av befolkningen.

 

 

Følg oss på SOME:

www.facebook.com/voksenfri

www.instagram.com/voksenfri

 

VOKSENFRI ble kåret til årets barnefilmklubb i 2021 av Filmklubbforbundet

 

VOKSENFRI er støttet av Barne- ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir) og skal være en åpen møteplass for barn og ungdom i større bysamfunn. Tilbudet ble utviklet med støtte fra Sparebankstiftelsen DnB.

 

Bufdir.png sbs-logo-positive.png

*

Lerretsbilde_smittevern.png