Vega scene

VOKSENFRI

VOKSENFRI er et etter skoletid-tilbud på Vega Scene, for deg mellom 9-15 år. Du finner oss i Hausmanns gate 28, hver tirsdag mellom kl. 14 og 17:30 (med unntak av skoleferier). Her leker vi oss med spennende filmklubb- og teateraktiviteter.

På VOKSENFRI finner du spennende filmklubb- og teateraktiviteter.

Filmklubbvisninger

Vi viser gammel og ny kvalitetsfilm på kino som vi tror du vil like. For å se filmene, må du melde deg inn i filmklubben vår. Dette koster bare 25 kr i semesteret, og gir deg et medlemskort med fri tilgang til resten av filmprogrammet. Medlemskap kan ordnes i døra hver VOKSENFRI-tirsdag, og vi tar kun kontanter.

VOKSENFRI ble kåret til årets barnefilmklubb i 2021 av Filmklubbforbundet.

Teatergruppe

På teatertilbudet til VOKSENFRI leker vi gøyale leker, øver oss på å gå inn i roller som er helt forskjellig fra oss selv, øver på å stå foran et publikum og lærer å bli skikkelig god til å fortelle spennende historier! Teatertilbudet er gratis, men krever påmelding, send mail til ak@vegascene.no. NB: begrenset antall plasser.

Følg VOKSENFRI på Facebook og Instagram


VOKSENFRI-tirsdagen vår ser slik ut:

14:00 Filmklubbvisning
15:00 Teatergruppe
16:00 Filmklubbvisning

KINOPROGRAM VOKSENFRI HØSTEN 2021

Tirsdag 2 november kl. 14 og 16
Den lille prinsen

Tirsdag 9 november kl. 14 og 16
Rommys Salong

Tirsdag 16 november kl. 14 og 16
Wolf Children

Tirsdag 23 november kl. 14 og 16
Wallace and Gromit varulvkaninen

Tirsdag 30 november kl. 14 og 16
Wall-E

Tirsdag 7 desember kl. 14 og 16
Fremad

Tirsdag 14 desember kl. 14 og 16
Charlie og Sjokoladefabrikken

Tirsdag 21 desember juleavslutning fra kl. 14
Reisen til julestjernen kl. 14
Deretter pepperkakepynting

Tirsdag 28 desember kl. 14
Romjulsfilm

Vi tilbyr enkel matservering.

Vi viser samme film på to forskjellige tidspunkt, slik at de som bor i nærheten kan dra på den tidligste visningen, mens de som bor lengre unna kan komme på den som er noe senere.

Program kan endres – eller i verste fall avlyses – på kort varsel, grunnet korona. For jevnlige oppdateringer, følg oss på sosiale medier eller ta kontakt på e-post.

Hvem er vi i VOKSENFRI?

VOKSENFRI er fri for voksne. I alle fall nesten! Her er litt info om oss som jobber her:

Anne Kathrine Fallmyr
Prosjektleder
E-post: ak@vegascene.no

Anne Kathrine har utdanning i medievitenskap, performing arts og master i koreografi fra Kunsthøgskolen i Oslo. Hun jobber til daglig i administrasjonen på Vega Scene, og er prosjektleder for VOKSENFRI og Vega UNG på Vega Scene. Anne Kathrine har erfaring med arbeid med barn og ungdom gjennom teater, dans og TV. Hun har tidligere jobbet som programleder i NRK Super og reporter i NRK Hovedscenen.

Adeel A. Khan
Prosjektmedarbeider
adeel@vegascene.no

Adeel har legeutdanning, kompetanse som medisinsk sekretær, mange års arbeidserfaring med barn og ungdom i Oslo kommune og ferdigheter innen flere store arrangementer i hovedstaden. I tillegg til å jobbe med Voksenfri og Vega Ung, jobber han på X-Ray Ungdomskulturhus i bydel Grünerløkka, hvor han blant annet har hovedfokus på studie- og karriereveiledning. Adeel en enorm interesse og kjærlighet for film og teater, som han ser frem til å dele med dere.

Jakob Skrede Langedal
Prosjektmedarbeider
jakob@vegascene.no

Jakob Skrede Langedal har 3 års medieutdanning på Elvebakken Videregående Skole, og har gått et år på filmlinjen på Danvik Folkehøgskole. Han har laget flere kortfilmer både i skolesammenheng og på fritid, og ble nominert til Amandusprisen i 2020 med filmen “Beyond White”. Jakob har erfaring fra mediebransjen og var i 2019 med på å etablere ungdomsbedriften “Smedia UB”, og jobbet som innholdsprodusent for eksterne oppdragsgivere. Jakob var med på oppstarten av Vega Ung som deltaker. Nå jobber han som prosjektmedarbeider for Vega Ung og Voksenfri.

Eleonora Mincheva
Prosjektmedarbeider
eleonora@vegascene.no

Eleonora har tre års medieutdanning fra Elvebakken videregående skole, samt pågående bachelorutdanning i både litteraturvitenskap og kunsthistorie ved Universitetet i Oslo. Hun har blant annet blitt nominert til Amandusprisen med kortfilmen “SLITASJE” i 2020 og vunnet en intern pris på Elvebakken innen dokumentarfotografi. Tidligere har Eleonora jobbet med innholdsproduksjon for Oslo Grønn Ungdom i tillegg til at hun har hatt det frivillige vervet som leder i Vega Ung Film i oppstartsåret og frem til høsten 2020. Nå jobber hun som prosjektmedarbeider for Vega Ung og Voksenfri.

Knut Mohrsen
Teaterpedagog

Knut Mohrsen er utdannet skuespiller fra NSKI Høyskole (Norsk Skuespiller Institutt), og har senere tatt en praktisk-pedagogisk utdanning innenfor drama og teater ved Kunsthøgskolen i Oslo. Annet enn å jobbe som utøvende frilans skuespiller, så jobber Knut ellers som kulturskolelærer i Råde kommune hvor han underviser skuespill til barn i alle aldre. Han er nå den nye teaterpedagogen for VOKSENFRI.

Følg oss på SOME:

www.facebook.com/voksenfri

www.instagram.com/voksenfri


VOKSENFRI ble kåret til årets barnefilmklubb i 2021 av Filmklubbforbundet


VOKSENFRI er støttet av Barne- ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir) ogOslo kommune, gjennom byrådsavdeling for næring og eierskap.

VOKSENFRI skal være en åpen møteplass for barn og ungdom i større bysamfunn. Tilbudet ble utviklet med støtte fra Sparebankstiftelsen DnB.


Bufdir.pngsbs-logo-positive.pngOslo-logo-sort-RGB.png