SPKRBOX: Fiskestang – en slampoesi konsert


FORESTILLINGER

Av og med Evelyn Rasmussen Osazuwa ,Olve Flakne og Beatur.

Produsert av Nordic Black Theatre i 2017 med Cliff A. Moustache som coach og videreutviklet i 2019 i samarbeid med SPKRBOX og Cici Henriksen.

“Fiskestang? En slampoesi-konsert” handler om å snuble, falle og reise seg igjen, for så å gå skikkelig på trynet, pakket inn i en slags kjærlighetshistorie. Det er rom for å le, bli engasjert, bli tankefull eller bare lytte til god musikk og slampoesi. Forestillingen er skrevet og fremført av verdensmester i slampoesi, Evelyn Rasmussen Osazuwa, musiker Olve Flakne og beatboxer Beatur.

I 2017 vant Evelyn verdensmesterskapet «Grand Slam» i Paris og ble den første kvinnelige og skandinaviske verdensmesteren i slampoesi. Hun har jobbet som skuespiller og slampoet siden hun gikk ut fra Nordic Black Express i 2011 og jobbet med en rekke scene og tv-produksjoner som f.eks tv-serien «Oljefondet».  Hun har skrevet og spilt forestillingen «Karatekidden» og i 2018 gjestet hun Nationaltheatret som Ellida i «Fruen fra Havet» med selvskrevet slampoesi og bluesmusikk av Amund Maarud. 

 

SPKRBOX er støttet av Norsk Kulturråd

FOTO: Emilie Pat Williams