Toy Story 4


Eventyr / Animasjon / Familiefilm / Barnefilm
1 t. 40 min.
6 år

TS4_1920x1080px_NO

FORESTILLINGER«Få filmserier, uavhengig av sjanger eller målgruppe, er så likenes og lett tilgjengelige for både de store og de små, men samtidig så velskrevet, rik på metaforer, humanistisk og formmessig fullendt, som Toy Story-serien. Kapittel fire i er intet unntak og hever seg ut som en av de beste barne- og familiefilmene dette tiåret.» Programsjef, Truls Foss

Woody har alltid vært trygg på sin plass i verden og sin oppgave – å ta vare på sitt barn, enten det er Andy eller Bonnie. Så når Bonnies nye hjemmelagde leke, Gaffen, erklærer seg selv som søppel og ingen leke, tar Woody på seg å vise Gaffen hvorfor han burde omfavne det å være en leke. 

Men når Bonnie tar med seg hele gjengen på familiens campingutflukt, ender Woody opp på en omvei som inkluderer gjensyn med hans gamle venninne Bo Peep. Bak hennes skjøre porselens ytre skjuler det seg en eventyrlysten jente som er vant med å klare seg selv. Mens Woody og Bo innser at de nå lever veldig ulike liv som leker, skjønner de snart at det er større utfordringer som venter.

NFF_IMG_134053-285952.jpg 

ToyStory4-ONLINE-USE-p424_302c_pub.pub16.208.jpg

NFF_IMG_134053-285992.jpg 

Originaltittel Toy Story 4

Regi Josh Cooley
Språk engelsk/norsk
Produksjonår 2019

Skuespillere Keanu Reeves Patricia Arquette Christina Hendricks Tom Hanks Jordan Peele Annie Potts

Sjanger Eventyr / Animasjon / Familiefilm / Barnefilm

Spilletid 1 t. 40 min.

Nasjonalitet USA

Aldersgrense med begrunnelse 6 år