3 titler du bare må få med deg

Nå ruller billettsalget av The Dead Don't Die, Once Upon a Time in Hollywood og Amazing Grace avgårde i en akselerende fart. Sørg for å se de på et verdig lerret!

THE DEAD DON'T DIE

Den lille fredfulle byen Centerville blir gjenstand for et zombieangrep når de døde begynner å kravle opp fra gravene sine. Tre middelmådige politibetjenter og en samuraifrelst begravelsesagent tar saken i egne hender.

"Drevent morsom på Jarmusch' særegne vis" - Dagbladet

ONCE UPON A TIME... IN HOLLYWOOD

En avdanket tv-skuespiller (Leonardo DiCaprio) og hans stuntmann (Brad Pitt) strever for å gjenoppnå berømmelse og suksess i filmindustrien i løpet av de siste årene av Hollywoods gullalder i 1969 Los Angeles.

Filmnettstedet Montages så filmen på verdenspremieren i Cannes i mai. Hør deres svært entusiastiske og rosende podcast HER

AMAZING GRACE

Amazing Grace er Sydney Pollacks enestående dokumentasjon av live-innspillingen av Aretha Franklins bestselgende gospel-plate med samme navn, fra 1972.

★★★★★ «Franklin - focused, transcendentally beautiful and sweating profusely - takes us back to her roots» Charlotte O’Sullivan, London Evening Standard