Midsommar


Grøsser
2 t. 27 min.
15 år

Midsommar: Director´s Cut.jpg

FORESTILLINGERVega er stolte over å presentere et knippe spesialvisninger av Director's Cut-versjonen av Ari Asters kritikerroste MIDSOMMAR. Varm opp desember med kunstnerisk ambesiøs horror i den svenske midnattssola.

MIDSOMMAR DIRECTOR’S CUT er regissørens foretrukne versjon og løftes frem som «Richer, Darker, and More Rewarding» av det amerikanske filmnettstedet IndieWire.

Om filmen:

Det unge amerikanske paret Dani og Christians forhold er i ferd med å ta slutt. Men når en familietragedie likevel holder dem sammen, inviterer Christian med Dani på turen han egentlig skulle ha med kompiser til Sverige, for å oppleve en helt spesiell midtsommerfest i en avsides svensk landsby. En bekymringsløs ferie på et sted hvor solen nesten alltid skinner, blir sakte men sikkert til et mareritt når landsbyboerne inviterer sine gjester til å bli en del av festligheter som gjør det fredelige stedet til alt annet enn det paradis turistene så for seg.

HEREDITARY-regissør Ari Aster serverer med MIDSOMMAR en fryktinngytende og mørkt komisk eventyrfortelling badet i lys, svensk sommersol.

NFF_IMG_171065-227756.jpg

Originaltittel Midsommar

Regi Ari Aster
Språk engelsk/svensk
Produksjonår

Skuespillere Will Poulter Florence Pugh William Jackson Harper Jack Reynor

Sjanger Grøsser

Spilletid 2 t. 27 min.

Nasjonalitet USA

Aldersgrense med begrunnelse 15 år