Vega scene

INDIGO ENGLEHÅR


FORESTILLINGER

Gjestespill fra Brageteatret

Du er på festen før bygården skal rives, alle snakker i kjeften på deg. Alt er revet, alle danser, du synger og hyler og kliner og elsker og hater. Foreldrene dine skal skilles, du vet ikke hvem du er, du er gravid, du er kåt, mora di skal dø og verden går under i slow motion og alle driter i livet ditt. Hva faen skal du gjøre med det?

INDIGO ENGLEHÅR er som å bli dratt inn i en Spotify-liste. En musikal som blander teater, konsert, poesi og lys, fordi vi lever intenst akkurat nå og alle snart skal dø.

indigo_englehår.jpeg

Debatt om ungdom i teatret 19.11

«Hvorfor skal en 18 åring fra Drammen eller Grunerløkka gå på teater i en verden overfylt av fiksjon i spill, dramaserier og film?

Hvilke historier fortelles for ungdom og hvorfor i teatret?

Brageteatret har i mange år spesialisert seg på å lage teater for ungdom og barn. De er aktuelle med gjestespillet Indigo Englehår av Fredrik Høyer på Vega Teater denne uka.

Teatersjef og regissør Nils Petter Mørland, kunstnerisk leder for Kloden i Verden Kjell Moberg og dramatiker Toril Solvang møtes til samtale med teatersjef Katinka Rydin Berge.

Debatten vil holdes kl 17.00 i nedre del foaye før Indigo Englehår.

Vega Ung er samarbeidspartner og vil stille spørsmål til panelet!

Gratis!

indigo_englehår_gutt.jpeg

Om dramatikeren

Fredrik Høyer er Norges fremste slampoet og en av Norges mest lovende dramatikere. Med flere suksesser både nasjonalt og internasjonalt er han også en av Drammens fremste kultureksporter. Peter Michelsen er kjent som gitarist i Donkeyboy. Sammen med regissør og teatersjef ved Brageteatret Nils Petter Mørland, har de utviklet en helt ny musikkteaterforestilling som turnerer høsten 2019.

«Indigo Englehår er blitt en forestilling til å le og gråte av – men mest av alt undres over.» - PERISKOP

«Kvar einskild person fungerer som eit prisme som historia vert broten gjennom, og saman vert dette til ei større forteljing om identitet og vegval.» - SCENEKUNST

Medvirkende

På scenen: Ina Svenningdal, Mimmi Tamba, Ingrid Dissen, Veslemøy Mørkrid og Fabian Christensen

Dramatiker: Fredrik Høyer
Komponist
: Peter Michelsen
Regi: Nils Petter Mørland
Produsent: Brageteatret
Foto
: Anne Valeur

Om Brageteateret

Brageteatret er regionteater for Buskerud, og holder til på Union Scene i Drammen. Teatret har siden oppstarten i år 2000 produsert forestillinger for barn og unge, og har et spesielt fokus på denne målgruppen. Teatret har også ansvaret for scenekustinnholdet for grunnskolen i DKS-Buskerud. Som turneteater tilbyr Brageteatret forestillinger til hele befolkningen i fylket.