Vega scene

Den store familiekinodagen

Vi har dedikert en hel dag til filmer som passer de minste og for alle som er eldre enn det. Ta med deg hele familien på Den store familiekinodagen på Vega Scene.

For de aller minste, som ikke orker å sitte stille i en kinosal, har vi «Knøttekino» i Salongen. Her behøver man ikke sitte stille eller være blyg om man bare må fortelle hvor fin filmen er. Det er høyt under taket og man kan slenge seg i en sofa, en sakkosekk, madrass eller pute.

De som er litt eldre kan blant annet bli bedre kjent med Studio Ghiblis magiske verden. Verdens best nabo - Totoro - kommer selvfølgelig og det blir førpremiere på «Laputa – Himmelslottet» -Hayao Miyazakis actionfylte modernistiske science fiction-fabel med referanser til Gullivers reiser. Denne vises både med norsk og japansk tale.

«Den lille prinsen» er en historie om vennskap, mot og å våge seg ut i det ukjente - perfekt for de mellomste. Det samme gjelder «Nabospionen», som handler om 10 år gamle Agathe Christine, som er mesterdetektiv på si. 

Etter kl. 18:30 er sendeplanen dedikert til et mer voksent publikum. På programmet står magisk-realisme i«Lykkelige Lazzaro’», den erkefranske komedien «Mellom linjene», danske «Holiday» og en av de mest imponerende regidebuter sett på flere år «mid90s».

Se fullt program her.