Vega scene

Design – Innovasjon og Teknologi konferansen 2019

Gå ikke glipp av DIT - (design-innovasjon-teknologi)konferansen 2019 fredag 10. mai!

Norges Handikapforbund Oslo inviterer for tredje gang til en konferanse om design, innovasjon og teknolog. Årets tema er "Fremkommelighet i fremtidens transport".  

Hvordan skal vi bevege oss i fremtiden? Når "ingen" skal kjøre bil- hvordan får vi alle med? Bli med når vi utforsker disse og andre spennende problemstillinger sammen med ledende teknologibedrifter som Microsoft og Google, og store selskaper som Sweco, så vel som med fremtidens premissleverandører, nemlig dagens unge.  Fullt program for konferansen finner du ved å klikke HER.

 

På plakaten står innledninger fra blant andre samferdselsminister Jon Georg Dale og Google Norway - sjef Jan Grønbech! I tillegg kommer det bidrag fra Microsoft, Sweco med flere.

10. mai kl. 09.30 - 15:00
Billetter kr 500 - kr 1200 kjøpes HER. Ledsagere gratis.
Konferansen finner sted i Salongen i 2 etg.
Fullt program finner du HER.

Dersom du har behov for ledsager til konferansen velger du billettype «Ledsager» + den billettkategorien som gjelder for deg. Ledsagerbevis fremvises ved ankomst. 

Det serveres lunsj på konferansen. Har du matallergier eller andre tilretteleggingsbehov kan du sende en mail olaharald@nhf.no.

Skal du faktureres sender du mail med billettinformasjon og faktruaadresse til anita@vegascene.no

 

Velkommen.