Festpremiere av «Vox Lux» med regissørbesøk 28. mars

I samarbeid med Montages, Tour de Force og Vega Snackbar inviterer vi til festpremiere av Brady Corbets enestående og mesterlige popfabel VOX LUX. Det blir samtale med Corbet etter filmen. Etter det: Premierefest!

Torsdag 28. mars kl. 18:00
Billetter og mer info her

OM FILMEN:
I ung alder befinner Celeste seg i sentrum av en ubeskrivelig tragedie. Hun overlever, og i kjølvannet av hendelsen skriver hun en sang som umiddelbart finner gjenklang hos en nasjon rammet sorg. Godt hjulpet av søsteren (Stacy Martin) og en musikkagent (Jude Law), går Celeste fra å være et offer til å bli en internasjonal popsensasjon. Den voksne Celeste (Natalie Portman) får dog erfare at det er utfordrende å skulle kombinere et privatliv med rollen som popdiva i et stadig mer komplekst samfunn.

«En enestående film som framkaller både smerte, ekstase og ettertanke hos publikum. Wow.» - Cinema ★ ★ ★ ★ ★ ★

«Et av årets absolutte høydepunkter på norsk kino» - FilmMagasinet ★ ★ ★ ★ ★ ★

VOX LUX skiller seg klart ut som ett av de friskeste pustene i et år preget av musikkfilmens tilbakekomst. Natalie Portman og Jude Law gjør forrykende gode rolleprestasjoner, men det er likevel nykommeren Raffey Cassidy som stjeler showet. Regissør Brady Corbet, mest kjent som en velrenommert skuespiller, viser seg igjen som en fremragende og innovativ filmskaper med store aspirasjoner. Artisten Sias originalskrevne sanger og et grandiost lydspor fra legenden Scott Walker er med på å gjøre dette til et storslagent pop-epos, fylt av referanser til dette århundret, og med et særlig kritisk blikk på populærkulturens fremvekst.