Vega scene

Prøvefortellinger Studio Vega


FORESTILLINGER

Program for kvelden:

19:00-20.00 - Simone Thiis - Da New Age Kom Til Bygda.
20.00-20.15 - Pause.
20.15-21.15 - Ingvild Lien - Rustningen.
21.15-22.00 - Ettersnakk Simone og Ingvild

Da New Age kom til bygda - Simone Thiis
Da New Age kom til bygda er arbeidstittelen på et forestillingsprosjekt som fokuserer på spørsmålene omkring frihet/valg og individualisme/kollektivisme, med utgangspunkt i alternativbevegelsens framvekst. Simone Thiis egen historie, som barn av Harald Thiis, grunnleggeren av New Age i Norge, vil være omdreiningspunktet. Det har dukket opp fortellinger fra barn av hippiene, av de som vokste opp i frie kollektiver, fra Christiania, men ennå ikke noe fra alternativbevegelsens barndom i Norge. Forestillingen skal ha premiere høsten 2019.
Utøver: Simone Thiis
Regi: Anne Sophie Erichsen
Komponist: Bergmund Waal Skaslien
Scenografi: François-Xavier Pons
Lysdesign: Yasin Gyltepe

Rustningen – Ingvild Lien
Rustningen er en historie om en liten jente som fikk på seg en rustning og så dro ut i verden for å kjempe. Det er en historie om kampen mot det meningsløse og kampen for overlevelse.
Teksten er av Ingvild Lien, dramaturgisk bistand er ved Aslak Moe.

Studio Vega er et forum for praktisk dramaturgi. En lavterskel møteplass mellom publikum, skuespillere og andre som lager dokumentariske og ofte monologbaserte teaterforestillinger. Her gir vi deg både ferdige forestillinger og forestillinger under arbeid med påfølgende tilbakemelding fra publikum. Forestillingene har ofte rot i utøverens eget liv, interesser og dilemmaer.