Vega scene

BABYMOON: prøveforestilling som trilleteater


FORESTILLINGER

Du tror du har en ganske vanntett plan, men når ungen kommer viser det seg at ingenting er som du tenkte deg. Alt du hele livet har holdt for sant, holder ikke lenger. Den du trodde du var, stemmer ikke lenger med virkeligheten. Og plutselig er selv et støvete fortau uforståelig, uoppnåelig og fremmed. 

BABYMOON er en selvbiografisk monolog om å bli mor for første gang, og handler om idealenes møte med virkeligheten, om kaoset som oppstår når kultur og natur krasjer, og hva man kan finne i krateret.

BABYMOON utvikles i samarbeid med Dramatikkens hus og Studio Vega, med støtte fra Norsk kulturfond og Fritt Ord. Denne prøveforestillingen er en del av utviklingen. Ta med deg babyen din og nyt en forestilling for voksne - tilrettelagt for babyer. Etter forestillingen åpnes det opp for kommentarer og innspill fra publikum.

ANNIE DAHR NYGAARD er skuespiller og dramatiker, og Babymoon er hennes første soloforestilling for voksne. 

Forestillingen er utviklet gjennom Studio Vega.

 

Om Studio Vega

Studio Vega er et forum for praktisk dramaturgi. En lavterskel møteplass mellom publikum, skuespillere og andre som lager dokumentariske og ofte monologbaserte teaterforestillinger. Her gir vi deg både ferdige forestillinger og forestillinger under arbeid med påfølgende tilbakemelding fra publikum. Forestillingene har ofte rot i utøverens eget liv, interesser og dilemmaer.

Studio Vega kurateres av dramaturg og regissør Aslak Moe.