Vega scene

Vega filmklubb

Vega filmklubb er et samarbeid mellom Vega Scene og Norsk filmklubbforbund (NFK). Filmklubben er en ideell forening, åpen for alle. Her vises klassikere og nyere filmer fra hele verden. Det er alltid introduksjon til disse visningene.

Vega filmklubb er en arena hvor man skal komme for å oppleve gamle opplevelser på nytt, eller oppdage noe du ikke viste du trengte. En sted hvor du kan treffe andre filminteresserte og fortsette diskusjonen videre etter visning i baren på Vega Scene.

 

Hvordan fungerer filmklubben?

 

For å være med på en filmklubbvisning, må du være medlem. Alle kan bli medlem, det koster 50 kroner i året. Det betyr at første visning hvert år må velge Ny medlem-priskategorien. Etter det kjøper du billetter til medlemspris.

 

Medlemskapet ditt gjelder for hele kalenderåret, og du får tildelt medlemskortet ditt i døren. Har du betalt medlemskap i en annen filmklubb, enten i Oslo eller et annet sted i Norge, kan du kjøpe billett til medlemspris også i Vega filmklubb.

 

Du får også medlemspris om du er Vegavenn!

 

Fordeler:

Som medlem betaler du bare 70 kroner for å komme inn på en visning hos Vega filmklubb.

Som medlem av én filmklubb kan du besøke alle andre filmklubber og se film der også, til medlemspris.

Du får også rabatt på abonnement på Z filmtidsskrift. Det kommer på papir fire ganger i året. Les mer om tidsskriftet, og velg Filmklubbmeldem som priskategori når du begynner å abonnere.

Vegavenner får Filmklubbpris på billetter.

Hva er en filmklubb?

Filmklubber er ideelle foreninger som viser både klassikere og nyere filmkunst fra hele verden. På Vega filmklubb vil vi jobbe for å sette opp de filmene som enten setter hjernen eller hjertet i sving. Her kan du se filmer vi syns tåler et gjensyn og som bør oppleves av flere.

 

Filmklubben er medlem av Norsk filmklubbforbund. Se oversikt over alle landets filmklubber.

Filmhistorikk Vega Filmklubb

Kokken, tyven, hans kone og hennes elsker (1989) Peter Greenaway

The Big Lebowski (1998) Joel & Ethan Coen

Marie Antoinette (2006) Sofia Coppola

The Third Man  (1949) Carol Reed     

Close-knit (2018) Naoko Ogigami