Knøttekino på Vega

Lørdag 10. & søndag 11. nov kl. 13:00 i Salongen på Vega Scene.

Knøttekino blir et fast konsept på Vega. Her vises film på barnas premisser. Konseptet er skreddersydd for barn i alderen 2 - 5 år; med dempet lyd og belysning og kortere filmer med skandinavisk tale. Knøttekino er i Salongen, og vi tilrettelegger med madrasser, tepper, puter og stoler slik at barna (og de voksne!) kan sitte, ligge ned å slappe av eller bevege seg rundt.

Det er mulig å kjøpe seg noe mat og drikke - til både voksen og liten - i Vega Snackbar og ta med seg inn i Salongen. I denne versjonen av Knøttekino tilbyr vi også et tegneverksted for små (og store).

I denne utgave viser vi Franske barnestreker: Animerte kortfilmperler som består av i alt åtte korte animasjonsfilmer.

Billetter finner du her.

Musa blir forfulgt av katten, som blir forfulgt av hunden, som i sin tur blir forfulgt av en liten jente. Den lille jenta får kjeft av bestemor, som igjen blir irettesatt av bestefar, som prøver å lage en suppe, og trenger en gulrot… Den kjempestore gulroten er første kortfilm ut i denne serien med franske animasjonsperler for de aller minste. I Jungelens lov møter vi en liten ape som kommer på en snedig plan for å få tak i bananene som henger høyt der oppe i treet, i Fuge følger vi en liten figurs musikalske jakt etter flyktige vanndråper og Snømenn viser en gutt mye oppfinnsomhet for å holde liv i en snømann.