Vega scene

Vega UNG

På Vega skal unge få være med å skape, bidra, mene og bestemme. Derfor har vi Vega Ung, et tilbud for deg som er over 16 år og interessert i film og teater. Det består av to ulike grupper og foregår hver torsdag fra kl. 16:00-18:00.

 

Vega Ung Filmforening

Interessert i film? Vega Ung Filmforening (VUFF) er en filmklubb hvor du kan møte andre filminteresserte og snakke om alt mulig knyttet til film. Du kan delta på kurs med smarte filmvitere og filmskapere, og ikke minst være med på lage egne filmvisninger i kinosalen på Vega Scene. VUFF har samlinger hver uke, og her får du nerdete og proff veiledning fra ansatte i Filmklubbforbundet og Vega kinos programsjef. Målet vårt er å dele filmglede og spre kunnskap om film.  Oppstart VUFF var10. september. Send en mail til cato@filmklubb.no og meld deg på. Skriv gjerne noen linjer om din egen filminteresse hvis du har lyst!

 

Vega Ung Teater

Vega Ung Teater er en teatergruppe som leser og iscenesetter rykende fersk dramatikk. Du får møte andre teaterinteresserte, diskutere og eksperimentere med forskjellige teatertekster som på ulikt vis reflekterer samtiden vi lever i. Høsten 2020 vil Vega Ung Teater delta i prosjektet Vi er Hausmanns gate i samarbeid med de proffe skuespillerne og regissør på Vega. Gruppen skal også være med på DUS (Den Unge Scenen) som er en festival og konkurranse for teatergrupper med unge skuespillere. Premien er å få spille sin forestilling på Det Norske Teateret. Oppstart VUT er 24. september. Teatergruppen for høsten 2020 er dessverre full. Dersom du ønsker å bidra som frivillig/bak scenen, ta kontakt med ak@vegascene.no.

 

Vega Ung er støttet av Bufdir og Norsk Filmklubbforbund er samarbeidspartner.

Bufdir.png   nfk logo.jpg