Vega UNG

På Vega skal barn og unge få være med. Vi utvikler prosjekter hvor unge kan skape, bidra, mene og bestemme. Våren 2019 setter vi i gang pilotprosjekter innen både teater og film- og nå har du muligheten til å være med!

Teaterprogram

Teater er en gylden arena for å kunne ytre seg i samfunnet. Derfor skal vi gi unge i alderen 16 år og oppover mulighet til å diskutere, skape og utøve teater i samarbeid med profesjonelle dramatikere, regissører og skuespillere. Programmet vil bestå av ulike kurs i eksempelvis radioteater, skriving og regi, og man vil også kunne prøve seg som skuespiller. Vi vil teste ut ulike workshops som alle tar utgangspunkt i de aktuelle egenproduksjonene/scenetekstene på huset. Dette vil gi praktisk erfaring i manusutvikling og dramaturgi, regi og medskapende skuespillerarbeid. Arbeidet vil resultere i visninger som vil foregår på samme dag som filmvisningene på Vega. 

Teaterprogrammet vil foregå hver tirsdag (utenom skoleferier) fra kl. 16:00-18:00 på Vega Scene i Hausmannsgate 28. Vil du være med? Send e-post til ak@vegascene.no og fortell kort om hvorfor du ønsker å være med i Teaterprogrammet. FRIST:13. MARS 2019

Filmkurator og teaterprogrammet 2019 er støttet av Sparebankstiftelsen og har derfor ikke kursavgift.  

Har du tanker, synspunkt eller spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt ak@vegascene.no

 

Filmkuratorprogram

Filmkuratorprogrammet er en filmklubb drevet av og for unge fra 16 år og oppover i samarbeid med Norsk Filmklubbforbund. Et fast ukentlig tilbud hvor du kan være med å lage et filmprogram på Vega i samarbeid med andre. Programmet veiledes av fagpersoner og du får bidra i teoretisk, analytisk og samfunnsfaglig diskusjon tilknyttet filmene. Dere vil arrangere filmvisninger i kinosal på Vega. Disse filmvisningene vil være åpent for publikum. Innenfor rammer kan dere tematisere visningene med egenskrevne omtaler, innledninger, paneldebatter, eller invitere filmskapere til å komme på besøk. 

Filmkuratorprogrammet vil foregå hver tirsdag (utenom skoleferier) fra kl. 16:00-18:00 på Vega Scene i Hausmannsgate 28. Dette kurset er dessverre fullt. Ønsker du mer info eller å melde interesse for neste runde? Send e-post til ak@vegascene.no og fortell kort om hvorfor du ønsker å være med i Filmkuratorprogrammet.

 

sbs-logo-positive.png

  nfk logo[2].jpg