Vega scene

Vega UNG

Vega Ung er i gang med sesong 2!

På Vega skal unge få være med å skape, bidra, mene og bestemme. Derfor har vi Vega Ung, et tilbud for deg som er over 16 år og interessert i film og teater.

Vega Ung Teater er en teatergruppe som leser og iscenesetter rykende fersk dramatikk. Du får møte andre teaterinteresserte, diskutere og eksperimentere med forskjellige teatertekster som på ulikt vis reflekterer samtiden vi lever i. Våren 2020 vil Vega Ung Teater blant annet delta på Rampelysfestivalen med sin helt egne versjon av Eggs´n Bakey. Gruppen vil også ha ulike gjester som deler av sin kunnskap gjennom inspirerende workshoper. Våren 2020 får vi bl. a besøk av den anerkjente teaterregissøren Jon Tombre med prosjektet Surtsey Lavalove.

Vega Ung Film Forening (VUFF) er en filmklubb hvor du kan møte andre filminteresserte, delta på kurs med eminente filmvitere og regissører, diskutere ulike temaer knyttet til film og være med på å arrangere VUFFs  egne filmvisninger i kinosal på Vega Scene. Gjennom ukentlige samlinger får du nerdete og proff veiledning av huset programsjef og representant fra Norges Filmklubb forbund. Målet er å spre filmglede, -kunnskap og -interesse videre til andre.

Film- og teatertilbudet er bindende og foregår hver torsdag (utenom skoleferie) fra kl. 16:30-18:00 på Vega Scene i Hausmannsgate 28.

Vega Ung kuraterer åpne foredrag og film- og teater visninger for deg som ønsker å være publikum. Prisene er reduserte, stemningen er god og du vil garantert få åpnet noen nye dører inn til teateret- og filmens innholdsrike verden. Mer info om visningene finner du på Facebook (@vegaungteater og @vegaungfilmforening). Hjertelig velkommen!

Vega Ung er støttet av Bufdir og ble utviklet i 2019 med støtte fra Sparebankstiftelsen. Norsk Filmklubbforbund er samarbeidspartner.

Bufdir.png sbs-logo-positive.png  nfk logo.jpg