Vega UNG

Vega Ung er i gang med sesong 2!

På Vega skal unge få være med å skape, bidra, mene og bestemme. Derfor gjennomfører et GRATIS pilotprosjekt hvor vi utvikler husets plattform for unge.

Høsten 2019 har vi tilbud innen teater og film.

Om tilbudene:

Vega Ung Teater er en gylden mulighet til å bli kjent med ny dramatikk som skrives i dag. Gjennom ukentlige samlinger og ulike kurs knyttet til teater- og skuespillerfaget jobber vi med å iscenesette rykende ferske teatertekster skrevet av bl.a unge dramatikere på Akershus Teater i prosjektet UNG TEKST. Den anerkjente dramatikeren Kristofer Blindheim Grønskag kommer innom for å formidle sin rike kunnskap om dramatikk og tekstforståelse, og i tillegg får du jobbe tett med husets regissør, og koreograf som elsker å eksperimentere med teater og iscenesettelse. Sammen arrangerer vi jevnlige visninger hvor vi spiller ut tekster for dramatikere og publikum i salen.

Vega Ung Film Forening (VUFF) er en filmklubb hvor du kan møte andre filminteresserte, delta på kurs med eminente filmvitere og regissører, diskutere ulike temaer knyttet til film og være med på å arrangere VUFFs  egne filmvisninger i kinosal på Vega Scene. Gjennom ukentlige samlinger får du nerdete og proff veiledning av huset programsjef og representant fra Norges Filmklubb forbund. Målet er å spre filmglede, -kunnskap og -interesse videre til andre.

Både film- og teatertilbudet er bindende og foregår hver torsdag (utenom skoleferie) fra kl. 16:00-18:00 på Vega Scene i Hausmannsgate 28. Tilbudet inkluderer gratis matservering. Billetter og medlemsskap fåes kjøpt i billettluka.

Hvis du ønsker å være med send mail til ak@vegascene.no.

 

Vega Ung og Voksenfri ble utviklet med støtte fra Sparebankstiftelsen

sbs-logo-positive.png