Utleie

Arrangér din begivenhet i nye, hyggelige og personlige omgivelser sentralt på nedre Grünerløkka.

Vi har 5 ulike saler med plass til alt fra 74 til 184 personer. Salene har forskjellige egenskaper og tilbyr alt du trenger til å avvikle alt fra kurs, konferanser, møter, utstillinger, pressekonferanser, debatter, teateroppsetninger og filmvisninger. Sammen skreddersyr vi en løsning som passer for deg og ditt arrangement.

Vega Snackbar sørger for god, økologisk og bærekraftig mat som sikrer at konsentrasjon og humør er på topp hos dine gjester.

For priser på saler og teknisk utstyr send oss en uforpliktende bookingforespørsel på booking@vegascene.no. Skissér ønsket rom, behov og arrangement. Tekniske spesifikasjon finner du her, og utleievilkår finner du her.
 

VÅRE SALER

Salongen
Salongen er av den romslige typen (270 kvm) og takhøyden er stor (5 meter). Den er fleksibel og tilpasser seg de fleste behov. Med store vinduer fra gulv til tak har du valget mellom flommende dagslys eller kinomørke.

Salongen har et bredt utvalg teknisk utstyr og passer godt til konferanser og møter samt enkle konserter, vinsmakinger, julebord, premierefester og enkle filmvisninger. Veggene er av kryssfinér – perfekt for oppheng - og egner seg også til utstillinger og vernissasjer.

Det er doble dører ut mot foajeen og mulighet for både bar og matservering.

Kapasitet:
Her er det utallige modeller for seteplassering
Rekker: 120/150 seter
Runde bord: 120 seter
Langbord: 150 seter
Stående: 180 personer

Avbestilling inntil 2 uker før arrangement: Ingen avgift
Senere enn 2 uker før: 50%

 

Vega kino 
Ønsker du god sittekomfort, høy lyd- og bildekvalitet, så kanskje en av våre kinosaler er stedet for ditt arrangement? Egner seg for konferanser, produksjonsselskaper, møter, foredrag premierefester o.l.

Kapasitet:
Kino EN: 181 seter / Dolby Atmos / DCP / 35mm / 3D
Kino TO: 74 seter /DCP / 35mm / 3D
Kino TRE: 74 seter / DCP / 3D

Avbestilling inntil 2 uker før arrangement: Ingen avgift
Senere enn 2 uker før: 50%

Vega teater
Teatersalen er en Black Box - et fleksibelt rom med 184 plasser. Plassering av publikum kan tilpasses ulike oppsetninger og dramaturgiske idéer. Salen egner seg til teateroppsetninger, konferanser, undervisning, foredrag, konserter, sosiale tilstelninger o.l.

Kapasitet:
184 plasser i amfi

Avbestilling inntil 4 måneder før arrangementet: ingen avgift
2-4 måneder før: 50% av leien
Mindre enn 2 måneder før arrangement: Full leie.

 

Vega_CrowdNY6B9511.jpg Huset står først klart november 2018, men vi tar imot bookinger allerde nå. Vi har ingen bilder av salene å dele med deg enda, men du er velkommen til en befaring på huset. Kontakt Anne Kathrine Fallmyr,ak@vegascene.no.