Utleie

Vega Scene vant Oslo bys arkitekturpris i 2019 og finnes i hjerte av Grünerløkka. Arranger din begivenhet i nye, hyggelige og personlige omgivelser.

Vi har 5 ulike saler med plass til alt fra 74 til 184 personer. Salene har forskjellige egenskaper og tilbyr alt du trenger til å avvikle alt fra kurs, konferanser, møter, utstillinger, pressekonferanser, debatter, teateroppsetninger og filmvisninger. Sammen skreddersyr vi en løsning som passer for deg og ditt arrangement. Bygget er universelt utformet med lett tilgjenglige HC-toaletter, stor heis, trinnfri atkomst til scenen og HC-plasser i alle saler.

Vega Snackbar sørger for god, økologisk og bærekraftig mat som sikrer at konsentrasjon og humør er på topp hos dine gjester.

For priser på saler og teknisk utstyr send oss en uforpliktende bookingforespørsel på booking@vegascene.no. Skissér ønsket rom, behov og arrangement. Tekniske spesifikasjoner finner du her, og utleievilkår finner du her.
 

VÅRE SALER

Salongen

005_VN_7217_01_JohnnyVaetNordskog_web.jpgSalongen er av den romslige typen (170 kvm) og takhøyden er stor (5 meter). Den er fleksibel og tilpasser seg de fleste behov. Med store vinduer fra gulv til tak har du valget mellom flommende dagslys eller kinomørke.

Salongen har et bredt utvalg teknisk utstyr og passer godt til konferanser og møter samt enkle konserter, vinsmakinger, julebord, premierefester og enkle filmvisninger. Veggene er av kryssfinér – perfekt for oppheng - og egner seg også til utstillinger og vernissasjer.003_VN_7199_01_JohnnyVaetNordskog_web.jpg

Det er doble dører ut mot foajeen og mulighet for både bar og matservering.

004_VN_7211-HDR_01_JohnnyVaetNordskog_web.jpgKapasitet:
Her er det utallige modeller for seteplassering
Rekker: 120/150 seter
Runde bord: 120 seter
Langbord: 150 seter
Stående: 180 personer

Avbestilling inntil 2 uker før arrangement: Ingen avgift
Senere enn 2 uker før: 50%

 

Vega kino 


007_VN_7255_01_JohnnyVaetNordskog_web.jpgØnsker du god sittekomfort, høy lyd- og bildekvalitet, så kanskje en av våre kinosaler er stedet for ditt arrangement? Egner seg for konferanser, produksjonsselskaper, møter, foredrag premierefester o.l.

008_VN_7286_01_JohnnyVaetNordskog_web.jpgKapasitet:
Kino EN: 181 seter / Dolby Atmos / DCP / 35mm / 3D
Kino TO: 74 seter /DCP / 35mm / 3D
Kino TRE: 74 seter / DCP / 3D

Avbestilling inntil 2 uker før arrangement: Ingen avgift
Senere enn 2 uker før: 50%

 

Vega teater


Teatersalen er en black box - et fleksibelt rom med 184 plasser. Plassering av publikum kan tilpasses ulike oppsetninger og dramaturgiske idéer. Salen egner seg til teateroppsetninger, konferanser, undervisning, foredrag, konserter, sosiale tilstelninger o.l.

Kapasitet:
184 plasser i amfi

Avbestilling inntil 4 måneder før arrangementet: ingen avgift
2-4 måneder før: 50% av leien
Mindre enn 2 måneder før arrangement: Full leie.

Grunnet omfattende teaterrigg i teatersalen har vi enda ikke bilder av salen. Kontakt oss for en uforpliktene befaring: booking@vegascene.no .

 

Foajé

009_VN_7309_01_JohnnyVaetNordskog_web.jpgI nedre del av fojé finner du et avlangt område på omkring 90 kvm. Her er det et trappeamfi samt bord og stoler til omkring 50 personer. Rommet passer perfekt til liveinnspilling av podcast, boklanseringer, premierefester, frokostseminarer og andre eventer med en uhøytidelig tone. Vi kan supplere med flere bord og stoler dersom nødvendig. Foajéen kan leies eller disponeres kostnadsfritt* i forlengelse av leie av andre lokaler på Vega (*med forhold om ledig kapasitet).

Eksempler på bruk:

Fremleggelse av Kulturmeldingen i 2018
Live podcastinnspilling under Film fra Sør-festivalen 2018
Avslutningsfest på Film fra Sør-festivalen 2018
Anbefalt av Norsk Handicapforbund.